Vyšetrenie Medprev

Vivien1234

Spolocnost medprev?...Ubohy nahanac penazi pre nenazraneho madarskeho podnikatela ktory zamestnancom bud neda zmluvu alebo mzdu..ma na krku uz par trestnych oznameni. A ten jeho arteriogram?....prosim vas asistovala som par lekarom pri "vysetreniach" vzdy povedia to iste...odvijajuc sa od cisielok ktore im "zazracny" pristroj vypluje....udaje su spracuvavane algoritmom a vopred naprogramovaným os....po tom ako som si odsedela tie 2-3 vysetrenia by som si v klude mohla obliect plast a trepat tie iste keci do hlav dovercivim ludom....fakt nemate kam inam davat peniaze,..Radsej chodte s partnerom na kvalitnu veceru myslim ze kvalitne jedlo a par hodin vam urobia viac dobra nez stres pred a pocas vysetrenia, lebo clovek je tvor taky ze sa obava toho najhorsieho... a stres vasim cievam nesvedci..radsej stravte prijemne chvile...chodte na masaz, kupte si nieco co potesi vasu dusicku....dopadnete lepsie....a budu to lepsie investovane peniaze

jupa

Staci si polozit par otazok:

Preco tento pristroj nema kazdy lekar k dispozicii vo svojej ambulancii?

Pytajte sa na SVOJHO lekara na tento pristroj, na referencie spolocnosti MEDPREV

Ma clovek, ktory robi vysetrenia na Heydukovej ulici medicinske vzdelanie alebo to moze robit kazdy zivnostnik? To ze je niekto v priestoroch nemocnice este neznamena, ze je lekar.

Ak je vsetko take unikatne, preco drviva vacsina lekarskych odbornikov nepozna p. Pohla, ktory je majitelom tejto spolocnosti a tym uzasnym lekarom, ktory to vsetko vymyslel?

a na zaver osobna skusenost s touto firmou> Pracovny pohovor na miesto obchodnika v ich firme trval neuveritelnych 6 hodin a mal dve kola, 2 dni! a pozostaval z cisteho vymetania mozgov uchadzacov, ostala som tam len preto, aby som sa mohla presvedcit ako manipuluju ludi. Na konkretne otazky ohladom platu, podmienok, zmluvy som odpovede nedostala, su velmi zrucni v pouzivani slov. Na to, ako je firma uspesna ma celkom ubohe priestory, v zasadacke 3,5x3,5 metra sme sa tlacili 6 hodin na klasickych stolickach 20 ludia naraz a to nehovorim o tom, ze p. majitel si dovolil meskat 2 hodiny. Cele neprofesionalne a zle. Dla mojho nazoru je to cisto komercny produkt, ktory okolo relevanntych medicinskych postupov isiel tak akurat okolo. Nevravim, ze samotny pristroj je zly, ale predaj tohto vysetrenia mi pride ako jednoducho obycajne lakanie penazi od ludi. Pre tych, ktori si to chcu za tie peniaze vyskusat, dajte si spravit vysetrenie a chodte s vysledkom vystrenia k relevantnemu lekarovi.
Je to ako s predrazenou sladkou vodou. Kto chce, tak si ju kupi, lebo mu chuti, kto je mudrejsi, radsej si natankuje cistu vodu z vodovodu alebo si spravi citronadu :-)

juxo

Arteriografické vyšetrenie je vyšetrenie doplnkové, výhodné napr. u pacientov s vysokým krvným tlakom alebo inými rizikovými faktormi arteriosklerózy. V žiadnom prípade však ponúkané vyšetrenie spoločnosťou Medprev nie je profesionálne, častokrát zbytočne zavádzajúce. Jeho jediným cieľom je nahnať peniaze pre jeho majiteľa. NEODPORÚČAM.

nespak

?!? priechodnost ciev ? - dobra ho..blbost
dita, ak nemas na co vyhadzovat peniaze, daj si to urobit (ceny su vzhladom n narocnost premrstene, vyuzivaju, ze tych pristrojov je len zopar) - hlavne preto, ze z vysledku nezmudries
doporucia ti zdravu zivotospravu, spravnu hmotnost .. to vies aj tak, nie ?

viera2201

arteriogramom vysetruju pruznost a priechodnost ciev. Ci cievy a tepny nie su skornatene. EKG pristoj robi ine vysetrenie. Ja vysetreniu arteriogramom verim nakolko mi ho robili a nechala som si ho porovnat a odobrit niekolkymi nestrannymi lekarmi. Odporucam ho kazdemu ako prevenciu.

RNG

Ziadne vysetrenie ti nepomoze s cievnymi chorobami, ale pravidelne
cistenie ciev lecitinom,
upevnovanie a spruznovanie stien ciev branim roznych antioxidantov a
branie rybacich olejov,
vitaminu E a najma C, ktory sa spolu s aminokyselinami, najma l-lysinom podiela na vyrobe
kolagenovych struktur,
pripadne na prihustu krv(stredoeuropsky syndrom prilisnej zrazanlivosti krvi)tiez pouzivanie
fibrinolytickych enzymov(nattokinaza, lubrokinaza, serrapeptaza),
to naozaj pomoze cievam srdcu a cirkulacii a predide problemom so srdcom a inymi organmi,
predlzi a sprijemni zivot.