Sloh

Príspevok v téme: Sloh
verča

Mám len jednu krátku otázku. Je dôležité vedieť písať slohy ??? Ja som strašne zúfalá zo seba, vôbec mi to nejde. Ale stále sa snažím, precvičuj si to na rôzne témy a po prečítaní sa mi to vôbec nepáči. Dávala som to čítať mojej tete-učiteľke a poprosila som ju nech mi naozaj povie, či to píšem dobre. Ale takej odpovede som sa nedočkala........môžem sa snažiť akokoľvek, ale nejde mi to...ja už neviem, čo mám robiť, dosť ma to trápi....čítam veľa kníh, stále som čítala, ale žiadny účinok neprichádza.

verča

no, naša pani profesorka nám vždy povie tú tému dopredu, tak dostane každý jednotku....ja by som tú tému vedieť nechcela a radšej by som dostala zlú známku a potom by som sa hádam konečne prestala báť slohov a bolo by mi to jedno....s tou perfekcionalistkou máš pravdu, ale so školou to nemá nič spoločné...ja si totiž myslím, že je veľmi veľmi dôležité vedieť písať slohy, myslím si, že hovoria o tom, ako človek uvažuje a ako vie zaujímavo niečo opísať....stokrát by som jednotky z matiky vymenila za dobre napísanú slohovú prácu

bibi123

verca-ja som si vzdy myslela, ze slohy, semestralky, bakalarka, diplomovka nie su az tak dobre napisane, ale mavala som z toho dobre znamky, plne pocty a v porovnani so spoluziakmi to bol, pri vsetkej skromnosti, ten vyssi standard:O))) ale nemyslim si, ze je to do zivota dolezita schopnost:O))) zlepsit sa to da jedine citanim knih, ale ked Ti to nejde, nic si z toho nerob...:O)))

jajka001_

a ake mavas z toho znamky? ono to zas nie je zivotne dolezite, takze by si nemala byt z toho az taka zufala. koncentruj sa na to co ti ide. mam pocit ze si perfekcionalistka a toto ti nejde tak robis vsetko preto aby ti to islo super.