PMS Zničená 3 týždnová námaha

Príspevok v téme: PMS Zničená 3 týždnová námaha
pms

Tvrdo driem vo fitku 2-3 krat do týždna a ked konečne schudnem, začne sa to hnusné obdobie kedy dokážem zjesť kvantum sladkého, doslova posadnutosť .. A moja váha stúpla o 3 kilá. Je mi na nič.. Stojí ma to kopec energie, času a penazí a jednoducho to všetko zmarím . A znova priberiem . mala som 60 a teraz mam takmer 64.... Behom jediného týždna. A čo teraz ? . Neviem sama..

moonriver

Zbytočne v ela cvičíš,točíš sa v jednom kruhu.A máš chut na sladké to sa nedá zmenit, len ked ošalíš svoj mozog urobi si v ymisli si náhrady namiesto tučného sladkého dietne sladké napr ovsené vločky z orechmi alebo struhané jablko s cukrom a kakaom, pomletý mak s cukrom a jedz vela zeleniny menej ovocia.

Prestan cvičit každý den neschudneš, čo zocv ičíš priberieš, radšej dbaj o dietnejši nizkokalorický jedálny listok a cvič trikrát do týždna nie viac viem to zo seba uvidiš uspech len nejdez cestoviny a pečivo maximum pol rohlika denne.

XXLL

Mrkni si túto temu, možno práve to je príčina, prečo si pribrala. Ja som tiež čumela ako puk keď som ten článok prvýkrát čítala a následne som si o tom pozrela aj na internete. Ale fakt by sme to mali vedieť, aby sme sa zbytočne netrápili:
www.zdravie.sk

pms

no a zaas....mala som 60,00 teraz mam 63,2 rano,behom dna takmer 64..chute šialenéé.. brucho jak balloon,katastrofa!!!
vy kolko tak zvyknete pribrat a kolko vam toto obdobie trva??lebo mne aj tyzden ..:(((
ale ta vaha ma fakt sokuje!

muchacc

je to o sebakontrole a o strave ako takej.
Ak jete jednotvarne, vase telo si ziada potom to, co mu chyba (najcastejsie sacharidy).
Skuste prejst na delenu stravu.

Co sa tyka sebakontroly, tam vam ziadna rada nepomoze, len ozaj sa drzat svojho. Potom je zbytocne vyplakavat nad vykopanym hrobom, ked lopatu v ruke vy drzite.

qta

Ahojte baby..
tak vidim, ze nie som jedina ktora ma taketo problemy... aj ja mam teraz aspon 3kg navyse kvôli prejedaniu sa... aj kona by som zjedla, ak by bol z cokolady... no co uz. Ale je pravda, ze po tyzdni si telo odplavi tekutiny, takze len treba prekonat ten cas. A stale ten isty kolotoc... mesiac co mesiac... nas udel. Drzte sa kocky a nezufajte.

anjelik9

poznáme aj 2 kilečka hore dole aj neodolateľnú túžbu po sladkom :D ale tak ja väčšinou behom menzesu tie kilečka "stratím" takže sa nemusíš báť že by ti ostali ;) inak tie "2 dni" na sladkom závidím u mna to je asi týždeň a to ešte nehovorím o geniálnej nálade :)

goccia

urcite to neznamena, ze si tolko pribrala :) je tolko faktorov, ktore ti tu vahu zvysili - zadrziavanie vody v tele, ak viac jes, tak mas toho viac v tele a to tiez nieco vazi, ked sa vratis k predoslemu sposobu fungovania (cvicenie a zdrava strava), tak mas 60 kg "za dva dni" opat

tyfana

ale vieš o tom, že pred menštruáciou si telo udržiava vodu??? preto máš vyššiu váhu.. aj mňa trápi prejedanie sa najmä sladkým ale trvá to len deň dva.. inak jem len keď musím, pretože mi v takomto teple nechutí :)

pms

ja som vtedy strašne žravá , ale najma na sladké .. A to číslo čo som nes videla na váhe ma šokovalo a som strašne sklamaná zo seba.. :((