La Roche - Posay Biomedic LHA Peel 10% - skúsenosti

BBella

neviem preco, ale ja by som sa velmi bala, pri mojom stasti....fakt by som sa bala, nepoviem kedy sa jednalo o chodidlo, ale tvar???vsak to kazdy hned vidi, staci, ze sa mi robi vyrazka, poriadne ju nie je vidiet, a ja mam pocit, ze kazdy len tam cumi:( mam pred tym respekt, ale na druhej strane som rada,ze ti to pomohlo a ze si to pochvalujes..:)

zuzana1810

Ja som si ho robila sama doma, bez problémov. Len musíš byť dôkladná a naniesť ho rovnomerne. Tvár som mala po chvíli červenú. Do rána začervenanie prešlo a potom sa mi pomaly začala pleť lúpať. Robila som si ho 5 týždňov po sebe. Pleť sa vyhladila, stiahli sa mi póry a aj akné ustúpilo. Na jeseň sa chystám znova :-)

BBella

teraz som sa rozpravala s kamaratkou, povedala, ze urcite teraz nie, velmi prazi slniecko, urcite na jesen alebo v zime.
Najlepsie ak to urobi nejaka kozmeticka, sama doma nie, nie je to tazke, ale predsa, jedna sa o tvar...
Je vhodne, ak ma niekto akne, plet, vyhladi, zbavi akne, ...posobi to presne ako chemicky piling, tvar sčervena, zacne sa pomalicky lupat, a potom by sa mal ukazat efekt. ...chcela by som to vyskusat, pre zjednotenie farby pleti, a chcem sa zbavit drobnych vyrazok na cele pri vlasoch a na brade...

BBella

nikto nic????:( velmi by ma to zaujimalo...spytam sa kamaratky kozmeticky, urcite to pozna, robi s tou kozmetikou...