ako nejest sladkosti ????

Iiiii

Za tie silné vetry môže fazuľa a nie feferón, ale s tým sa mi to lepšie rýmovalo:-) Sorry.
Ešte šťastie že už prišla tá zima, lebo stále čosi robiť kolo domu, tak to je fakt na nervy, aj keď zostala už len jedna izba, ktorú treba zabetónovať, ale aj tak už mám toho vážne dosť, aj keď do polovice je betón a od polovice už ne je betón.

Iiiii

Ja som raz zjedol (vážne) jeden celý hrniec fazuľovej polievky:-) Mama mi ráno čosi chcela povedať, len otvorila dvere a hneď ich zavrela (bolo to ráno):-)
Raz som si na obed tiež tak poprdával v reštaurácii, lebo som si myslel, že však ide hlasná hudba, tak prečo nie, že? Až kým som po 15-tich minútach nezistil, že ja tú hudbu počúvam na slúchadlá. Tí ľudia na mňa fakt veľmi divne pozerali:-O
Isto na mňa potom ešte dlho spomínali...

fitnessife

Ak máte hroznú chuť na sladké, skúste sa obmedziť najprv len na víkendy. Potom zase len na pracovné dni. Nakoniec si môžte dať len sladkosť za týždeň, čo je v poriadku. Pochopiteľne, ak by ste podľahli túžbe po sladkom- dajte si lyžicu medu. :)

rose

skus jest fakt vela ovocia ved aj to je sladke a kebyze uz si sa prejedla tak potom si moozes dat raz za den nejaky ten polystiren poliaty cokoladou(myslim tie chlebicky co jak polystiren vyzeraju)to myslim ze neproberies tak jakeby si zjedla nejaky Snickers

jacquelin

kajka: no to mas welmi individuelne, pretoze to zavisi aj od tvojho terajsieho prijmu kcal/kJ ..no okolo 1000-1500 mozno troska nad 1500.ale kcal, vynasob si to 4.17 a budes mat kJ..