Liečba neplodnosti

Príspevok v téme: Liečba neplodnosti
stellka

Sme s manželom spolu už 7 rokov a nedarí sa mi otehotnieť. Do istej miery máme na tom podiel obaja. Liečili sme sa klasicky u lekárov, bola som dvakrát aj na umelom oplodnení, ale bez úspechu. Teraz som dostala odporúčanie na centrum Alternamedica v Bratislave, ktoré sa zaoberá aj liečbou neplodnosti. Rada by som vedela, či niekto z vás má s touto liečbou skúsenosti.

niceday

ak sa u nich chces liecit tak odporucam rovno sa obratit na dr. albertovu ona ma s tym najlepsie skkusenosti. tu na tomto portali si mozes precitat aj jej clanok na tuto temu. ja som sa tiez k nej dostala tak, ze som si precitala ten clanok. akurat ona predpokladala ze ta liecba bude v mojom pripade trvat asi rok a ja som o styri mesiace otehotnela. aj sa tesim aj nie, lebo som nepresla celou tou detoxikaciou tak len dufam, ze budem mat zdrave dietatko. ale predtym mi nepomohlo umele ani prefuky ani hormonalna liecba. ja som vobec nemala ovulaciu. k nej chodi dost vela parov neplodnych tak asi maju uspechy. tak ti drzim palce aby ti to vyslo.

Ivka 1

Stellka konkretne s centrom Alternamedica nemam skusenosti, pracujeme vsak na rovnakom zaklade.Ozvi sa mi na mail ak budes chciet vediet viac.