Nová Riasenka ASTOR *Big & Beautiful False Lash*

nefinka

vieš čo, minule som si kúpila napr. tu cat eye od maybelline či od kt. značky to je, lebo ju hojne reklamovali. podľa mňa je strašne riedka a aby som si aspoň čo-to z nej vykúzlila na očiach, to aby som trčala snáď polhodinu pred zrkadlom.
Pri max factorkach sa mi niečo takéto nikdy nestalo. akurat-na hustota, nemusím sa s tým hodinu babrať, aby som docielila efekt kt. chcem, proste mne vyhovuju uplne najviacej:)

nefinka

ja osobne som spokojná jedine s riasenkami od max factor, väčšinou keď vyjde od inej značky novinka, tak kúpim aby som vyskúšala, ale každá ma zatiaľ sklamala, takže ostávam verná max factor:)

Strawberryca

Neska som si ju kupila :) ani nebola draha len nejakych 7€ ... kefka vyzera byt uplne super tak uvidim ked ju skusim :)

Strawberryca

sumsumienka
jasne ozvi sa budem velmi rada :) ja som mala uz vela riaseniek ... ked jednu minem alebo mi vyschne vzdy kupim nejaku inu nikdy nie tu istu ani neviem preco :D akurat od Astor som zatial este nemala preto som na nu zvedava...maybellinky su dobre ja mam akurat od nich teraz tu Cat eyes :) a som s nou celkom spokojna ... a všetko najlepšie k narodeninám želám :D;)

sumsumienka

Ja si ju planujem kupit buduci tyzden, potesim sa nou na narodeniny :) Inak aj ja som velmi zvedava, co spravi s riasami. Zatial som mala len Maybelinnky, maju skvele riasenky, najma zlta Colossal Volume a ruzova The Falsies bola skvela. No pocula som, ze Astor maju tiez dobre riasenky, tak potom sa ozvem, ci som spokojna :)