Skúšky-potrebujem Vašu podporu ... !

Príspevok v téme: Skúšky-potrebujem Vašu podporu ... !
skúškovéé

Mám už len dve skúšky ( z toho zajtra jednu ) ale absolútne sa nedokážem prinúťiť učiť sa... Som čerstvo po rozchode ,síce som rada že to je tak ako to je , ale v hlave mám taký chaos že myslím na všetko,len nie na to čo sa mám učiť . Strašne potrebujem podporu ..Ale strašne.. Ja to asi vážne nezvládnem!:-((
Bojím sa ., že tie súšky budem prenášať

alibi

ja som tu prvu spravila lebo dal presne otazky ktore som sa naucila.. uplna nahoda. ale v stredu mam dalsiu na ktoru sa ucim takto ze som na nete..a neviem na nu ani slovko.urcite ju nespravim a som na seba nasrata lebo som na to mala tyzden a neotvorila som to.
drzim palce

SKUSKOVEEE

Baby ako ste na tom?? Ja to mam vo stvrtok a mam pocit ze nic neviem. Je to posledny termin a ak t nedám,budem mat este dva pokusy v auguste. Je to 200 stranova kniha zlozena z milion casti /dost chemie// a mne KAZDA cast trva naucit sa aj hodinu .. A fakt niekedy zistim ze neviem z toho nic. Meska mi menzes,som totalne vynervovana,len by som jedlaa .. , a najviac ma dojalo ked tu skusku spravil totalne blby spoluziak lebo si vytiahol zolika a mohol kecat o cem chcel... Bojím sa,že mi z toho prepne. A tú prvú skusku som nespravila.

alibi

ja to tiez zajtra isto nedam.. a mam aj psychicke problemy... uplne sa dusim a nemozem dychat,ale ani lieky si nemozem dat lebo na nich sa neda nic naucit.. no cele zle.len dufam ze proste aj na viac pokusov tie skusky spravim :/

alibi

no mna bolel dost aj ked bol vzajomny a ocakavany... lenze zvyk a lasku nevymazes za den.. musime to nejak doklepat do vitazneho konca...pain is temporary,victory is forever!

skúškovéé

alibi tak to mi je luto .. vidis aka zhoda. Az na to , ze mna ten rozchod az tak nebolel ... len mam v sebe tiez taky chaos . A neviem sa sustredit na co treba.,.

alibi

prezivam to iste...cerstvo po rozchode..zlomena totalne.. zajtra skuska,stvrtok dalsia.. hlava duta... mam pocit ako keby mi niekto sedel na hrudniku.