Primlada na antikoncepciu?

eluška

Tak, tak, riadiť sa heslom "všetkého veľa škodí" by noiektorým osobám nezaškodilo. Lebo to by sme otom celý život mohli polemizovať úplne nad všetkým.

kacik

Mas pravdu eleska, niektori ludia to fakt prehanaju. Ved napr. cigarety niekoho ukludnuja a tiez mu ohrozuju zdravie, niekto chce potesit svoju chut cokoladou a pritom nikto hovori o tom ako nam skodi, niekto berie antikoncpeciu a zrazu vsetci hovoria len o negativach....zamyslite sa

eluška

Presne, je to na každom z nás,ako si vyberie, nikto nikoho do ničoho nenúti, ja len nemám rada takých tých prehnaných "aktivistov", čo hovoria o liekoch, ako by boli jedovaté a vymyslené jedine na to, aby niekomu škodili.

kacik

Mna fakt udivuje co tu niektorí dokazu napisat, ale je jasne ze si kazdy obhajuje svoj nazor. Si zeny, ktoré neberu HAK a ani nebudu a vyhovuje im to, ale na druhej strane su zeny, mlade baby, ktore chcu byt chraneho trosku viac. Urcite je pravda, ze HAK nicia telo, ale na drehej strane co ho vlastne nenici? Nikomu neviadia e-cka v potravinach a ostatne veci co nicia telo.Ak chce niekto brat HAK tak nech berie, ved je to kazdej zeny slobodna volba a zvacsa vie do coho ide. Lenuš urcite sa nedaj odradit a porozpravaj sa z gynekologom. Ten ti urcite povie vsetky za aj proti a zvysok je uz len na tebe.

eluška

Lenuš, naozaj neviem, či sme také blbé/tie, čo berieme HAK/ alebo sú blbé tie "uvedomelé", čo sú radikálne proti akýmkoľvek liekom. Dnešná antikoncepcia je bezpečná, len si treba vybrať po dohovore s lekárom a byť si istá, že si momentálne zdravá. Už nech si z tejto debaty vyberieš čo chceš, daj na svoj zdravý rozum a nedaj sa ovplyvňovať týmito rečami typu" HAK pomaly ale isto zabíja!" Ha ha, veď je to smiešne a čudujem sa, že aj medz mladými babami panujú také ničím nepodložené a konzervatívne názory. Pa

andihowsen

TO PALI-PALI
Ak si bral to info zo stranky "forum zivota" na ktore tu odkazujes vazne, tak si precitaj aj ine texty z tej stranky. Pochopis, o co tvorcom tej stranky ide.

katika88

Pali-pali ja som sice proti HAK a to z dovodu ze to ma vela neziaducich ucinkov ale to co tu pises ty je uplny nezmysel.Kolko mas rokov?A ty sa ako chranis ked si proti antikoncepcii?Ja som tiez katolicka ale povedat ze sexovat sa ma len za ucelom plodenia deti,je dost smiesne.Ved ked sa dvaja maju radi tak nemoze byt nic krajsie ako ked sa jeden druhemu odovzdaju.Dnes je taka doba ze sa mladi z detmi neponahlaju lebo ich nedokazu zabaezpecit a to teraz kvoli tomu nemaju mat sex?Branie antikoncepcie nie je vrazdenie ved sa spamataj.Neviem si predstavit aky zivot vedies ked mas taketo nazory.Toto je uz vazne prehnane.Poznam taky mlady manzelsky par ktory bol dokonca aj proti kondomom no a dopadlo to s nimi tak ze zena rodila jedno decko za druhym.A po tretom dostali rozum lebo ma znicene zdravie a aj nervy lebo deti ma skoro v rovnakom veku a nema ich ako zabezpecit tak tebe sa toto zda zodpovednejsie?Mne teda nie.

angela0000

Mila LENUS.Je jasne ze vsetky ktore uzivaju to umele svinstvo ta budu podporovat v tom aby si to zacala brat.Ja ti ale poradim aby si to nebrala.Ani si nevies predstavit co to je za humus a ako ti to rozhadze cele telo.Ci uz zajtra o tyzden,o mesiac rok alebo 10 rokov ale raz sa neziaduce ucinky niekde prejavia.Ked to zacnes brat tak sa ti vylepsi plet,budes mat kratku a bezbolestnu menstruaciu ...vsetko je to sice pekne ale ver ze po vysadeni zacnu problemy.A urcite tu si i take ktore ti budu tlacit do hlavy ze ony po vysadeni HAK ziadne problemy nemali.Nemali ale ako som pisala mozu ich mat neskor..Mozu byt len rady ze im zatial nic nie je.HAK je nebezpecna a nazory typu "to nemoze byt skodlive ked to predpisuje lekar"su smiesne...cigarety su tiez skodlive a predavaju ich..vsetko je to o peniazoch.Viem ze napchavat sa nejakymi tabletkami je lahsie ako si stale nasadzovat kondom ale tabletky ti znicia telo a kondom ta naopak chrani pred pohlavnymi chorobami.tak sa rozhodni sama.

martina131

Podľa toho,že myslíš dopredu je vidieť, že si inteligentná baba. Nedaj sa zmiasť blbými rečami odborníkov typu pali-pali.HAK má samozrejme aj nežiadúce účinky, preto je na lekársky predpis a kým ho dostaneš, musíš absolvovať o.i. aj krvné testy (jedná sa hlavne o pečeňové testy). Dnes už sú na trhu preparáty s veľmi nízkym obsahom hormónov a hlavne aj také, ktoré sú určené mladým babám. Všetko ti vysvetlí tvoj gynekológ - netreba sa ho báť opýtať.Drž sa (dúfam že aj moja dcera bude taká predvídavá ako ty).

eluška

Tak sa to tu nejako zvrhlo tá porada.Lenuš, dúfam, že ťa tu tie reči nevyplašili, ale ten, kto trochu rozumie fyziológii a anatómii, tak by takú hovadinu ako pali- pali nenapísal. Tak sa nestresuj, práve, že je dobre, že si zodpovedná a nechceš riskovať príp. tehotenstvo- najlepšie máš ísť za gynekológom a on ti najlepšie poradí, kt. antikoncepcia je v tvojom veku najvhodnejšia. A mimochodom, od chlapa to sedí,komentovať niečo také ako potrat. Aj keď na túto tému sa to vôbec nehodí. Pa