dojciaca matka(co jest a co nie)

Emma J.

Po porode som mala na izbe pediatra z Canady (nahodou mal vtedy v nemocke prednasku), ktory mi opakovane tvrdil, ze mozem jest vsetko, a potvrdila mi to aj primarka z novorodeneckeho, ktora ho sprevadzala,a tak som aj robila,a robim, nic som neobmedzila, jedine sosovicovu polievku som si dala az ked mal maly cca 3 tyzdne, a ficime si dalej, aj si doprajem raz za cas pohar vinka na mliecko, a maly ma v necelych 3 mesiacoch skoro 7kg, iba dojceny :-)

netehulka

Ja som postupne pridavala, ako mala rastla. Najprv iba pol papriky na chlebik, pol paradajky atd...a potom som zvysovala davky a teraz tlacim do seba vsetko zaradom. S bobom, cibulou som tiez sla opatrne iba po kuskoch a pridavala postupne, cim mas pestrejsiu stravu, tym mas bohatsie mlieko, takze skusaj co ti male znesie. Prvy mesiac som jedla iba jablka z ovocia a postupne som zacala jest hrozno a ine ovocie, teraz uz aj jahody atd...

Petra125

Ďakujem vám za komenty.Môj malý má len 3 týždne, takže sa ešte bojím jesť všetko.

No ja som mala aj jeden prsník zapálený a o popraskaných bradavkách ani nehovorím :(

modrofuzik11

ja mam podobnu skusenost. kazde dieta je ine. kazde reaguje podrazdene na nieco ine. ja som tiez nic neobmedzovala, podla hesla: dieta si musi vytvorit imunitu na rozne veci. z nicoho sa nevyhadzala. ja som skor mala iny problem. a to s popraskanymi bradavkami. neviem, dievcata, ci aj vas sa to tyka, ale pre mna to bol zly zazitok. az ku koncu som zistila, ze existuje bepanthen a ten mi pomohol. dovtedy to bolo utrpenie... drzim palce, aby aj vas krpec, petra125 bol zdravy a imunny:)

netehulka

Ake mlade je tvoje male?Ja jem uplne vsetko, od cibule, po fazulu, cez papriku, ceresne, jahody, no proste vsetko zaradom. Raz sa mi vyhadzala z brusnic, citronu a po vajci mala hnacku, ale teraz ako trojmesacna mi toleruje hadam kazde jedlo a potravinu, uz nic nevynechavam v strave. Jedine, u mna je to tak, ze jem z kazdeho trochu, cize si nedam kilo cibule alebo kilo paradajok, ale iba kusok z toho a kusok z toho. Ale kazde dieta je ine. My aj dost korenime a pouzivame mletu papriku v jedle, mala nema ziaden problem.