schudnem? len káva a ovocie

Príspevok v téme: schudnem? len káva a ovocie
silvus28

pribrala som tri kilá, ani neviem ako, nič som nemenila, ani šport ani jedlo, ani krámy nemám dostať...chcem to dať späť...ak budem jesť len ovocie a kávu s mliekom (2v1 - ja viem že to nie je zdravé, táto káva, ale len tá mi chutí...) prípadne si sem-tam dám nízkotučný jogurt s ovs.vločkami, za koľko schudnem naspäť? Len mi prosím nepíšte že to nie je zdravé a že to bude jojo ako hrom, mne to nevadí, ja chcem len schudnúť.

moonriver

schudneš pi kávu ale jedz vela zeleniny napr mrkvu na večeru na obed alebo si nastruhaj kapustu nakvapkaj olej a na ranajky si daj do kávy aj ovsené vločky za tri týždne schudneš aj 5kg.
jedz vela zeleniny a nizkokalorickej stravy na obed si daj 15dg šunky len s mrkvou alebo tvrdým vajcom alebo jedným uvareným zemiakom.

len kávu nepi lebo tvoj mozog to odnesie.jedz vela surovej zeleniny a jedno jablko tak schudneš.

smajliQa

silvus.. ja ti poradim. nerob absolutne nic.. vobec nic nemen, ani v strave... stravuj sa ako doteraz, rob to iste co doteraz...

ale skus kazdy druhy vecer zajst na hodinu do plavarne.
ti garantujem ze o par dni ani nebudes vediet ze si mala nejake tri kila navyse. a das ich dolu zdravo.

Nelka02

Nechceš ale napíšem. Je to veľmi nezdravé ale chápem ťa chceš schudnúť tak prajem veľa šťastia. Totálny jojo efekt síce ale tak ked ti to nevadí.

Sue..

no neviem ci vaha pojde tak rychlo dole kedze ovocie je samy cukor a ak si mala energeticky prijem aj predtym nizky tak neviem ci si prave tymto sposobom pomozes

empe

Takže keď nemáme písať, že je to nezdravé, že to bude jojo efekt ako hrom, radšej nepíšem nič...:) ale váha pôjde dole, ak priškrtíš energetický prísun.