Zrútil sa mi svet

Príspevok v téme: Zrútil sa mi svet
dedru88

Mám veľký problém. Chodím s priateľom už 3 aj pól roka. Náš vzťah nebol jednoduchý, veľa sme sa hádali no ja ho napriek všetkému veľmi milujem. Jeho partia sú samozrejme samý chalani, všetci s priateľkami, ktoré však pravidelne podvádzajú a netaja sa s tým priznať aj predo mnou. Pri jednej opekačke som holke povedala že dotyčný ju podvádza, ona už niečo tušila, len sa potrebovala ujistiť. Celá partia ma v tom okamihu začala nenávidieť, no ja som jednoducho nemohla mať pocit že to chúďa dievča o ničom nevie a keď sa ma na to opýtala, povedala som pravdu. Teraz je celá partia proti mne, nechodím von, vyhýbam sa im, priateľa huckajú aby ma nechal, hovoria že keď ma stretnú opľujú ma a podobné veci. Je mi to všetko hrozne ľúto, priateľa milujem a život bez neho si neviem predstaviť. Svojich kamarátov zbožňuje a ja jednoducho neznesiem pocit, že by ho nenávideli len kvôli mne. To ho radšej nechám ísť, aj keď to bude možno najťahšia vec v mojom živote. Ťažko sa mi cez to prenesie, budem ho vídavať každý deň, cez výkend s partiou ktorý určite budú mať pekné pripomienky pred všetkými ľuďmi. Mám strach že to nezvládnem.

sisa234

A mozem sa spytat kolko mas rokov? Predpokladam ze nie viac ako 22. Tvoj svet sa nemoze predsa zrutit na zaklade "rozbrojov" alebo rozpadu nejakej "partie"
Ak tvoj priatel svojich priatelov zboznuje, asi tu plati, ze vrana k vrane sada....nehovorim ze je taky isty...ale nemyslim ze ziadna dospela zena by nebola rada, aby jej manzel, priatel zboznoval spolocnost ludi ktory nemaju ziadne moralne zasady a myslia si ze je frajerina sexualne zit s viacerimi zenami naraz, pit a zit ako primitiv...
Rada by som vedela jeho reakciu na svojich zboznovanych kamaratov, ked povedali ze ta opluju ked ta stretnu, ked ho huckaju proti tebe....pane boze, ved to je taaaak primitivne!!!!
"neznesie pocit ze by ho jeho zboznovany kamarati nenavideli len koli mne" ...dievca...tak po prve, on keby bol chlap, tak si ta zastane, ved ta musia respektovat, ze si jeho dievca, nech sa uz stalo aj hocico dolezitejsie, nie takato totalna banalita!!!! Po druhe, druhe, on by ti to ani nemal povedat...skor sa hambit za to akych ma priatelov, po tretie, na tvojom misete by som bola na pochybach ci vobec takeho priatela chcem ked mu tak zalezi na mienke svojich kamaratov a 100 % by som nechcela aby bol sucastou takejto partie...je to vsetko tak detinske....len to vsetko ignoruj, aj priatela, aj priatelovych praitelov...su to primitivy, raz na to prides, ked budes starsia,raz to pochopis ked budes mat ine hodnoty. Musis si uvedomit ze na svete je hrozne vela primitivnych ludi a len ty si mozes vybrat, v ktorej spolocnosti a ako budes zit...predpokladam,z e nechces zit takto....

jajka001_

tí ľudia ti za to nestoja. ak ich priatel ma rad, je taky isty ako oni, cize aj jemu vyhovuje system "podvadzam svoju priatelku a je mi fajn"
spravila si dobre ze si jej to povedala