Strach z prace?

Príspevok v téme: Strach z prace?
makarona

Ahojte. Mojim problemom je, ze si vobec neverim..Chcela by som si najst brigadu,aby som si trosku financne vypomohla, ale stale mam pocit, ze ziadnu pracu by som nezvladla..Casto ma trapi predstava, co so mnou vobec bude, ked sa budem musiet uzivit..Prace typu pomoc v kuchyni nezvladam, pracovat s ludmi sa tiez bojim..Strasne sa bojim novych veci. Som strasne nesamostatna, vzdy sa spolieham na niekoho ineho, lebo samej sebe nedoverujem :((..Prosim, ak mate niekto podobny problem, alebo viete poradit, ako to prekonat, budem len rada. Dakujem.

Alexaaaaaaaaa

tak je to psychický problém, ktorého sa môžeš zbaviť aj vekom ale keďže neviem koľko máš tak....
Ja som bola na tom takisto ale neskutočne zle....
Neviem aký zázrak sa stal ale až v 21 r je to preč....nie že preč...skrátka som zmenila myslenie...
Mozog dokáže najľahšie podporovať tie zlé myšlienky a preto si asi musíš zažiť situácie ktoré ťa prinútia presvedčiť sa o opaku....
A nakoniec si aj na prácu s ľudmi zvykneš..Ale všetko chce svoj čas, môžeš to chcieť zmeniť, keď to zmeniť nevieš, môže každý vravieť že len treba chcieť...je to trošku dosť blbosť...ja som si toho bola vedomá skrátka doteraz a nič som stým nedokázala urobiť...
Dnes to milujem !!! to všetko čo som nedokázala doteraz a to ti poviem že dokonca aj dnes sa ešte musím presviedčať o tom, keď idem s niekým komunikovať že je to úplne v poriadku a každý jeden človek je len človek, tak ako ty, všetci sú sí rovní, čoho sa báť, všetko je o zvyku !:)

Dominio

Pekný deň, poznám ten pocit, ako to opisujete. Čím mám viac rokov je oveľa náročnejšie udržať krok v práci s kolegami. Musím uznať, že sú to naozaj úžasný ľudia. A preto v ťažkej konkurencii mám pocit ako keby som mal v sebe dýku, ktorú nejde vybrať. Mám mnoho koníčkov, 2 práce a som bez nalady, ako palma vyschnutá bez vody 100 rokov. Hrozne sa trápim, lebo neviem čo mi je, dusevne prazdno. Ľudí mám rád, akurát neviem prečo som často podráždený, mení sa mi nálada a hneď pri prvom momente ak stretnem nejakého človeka tak dávam si pred ním odstup ako keby medzi nami bol múr. Vie mi niekto poradiť?

lenulik6

Clarii, ahoj .... no ano ja v seba neverim . . . ze by som to zvladla . . . asi aj jedna zla skusenost ze z jednej prace ma vyhodili. Ale tak to si priznam ze bola aj moja vina. Teraz som druhy mesiac bez prace a predtym som bola asi tri roky bez roboty vkuse . Moj najvacsi problem asi ....... Ale zijem normalny zivot ako kazdy.

Clarii

Tiež som sa tu našla, chcela by som vedieť ako sa darí Lenore po tých 6 rokoch, vo všetkom čo písala ako keby som seba čítala :)

Lenulik6 a aký máš ty problém? len si nevieš nájsť prácu alebo niečo iné?

makarona

Ano, celkom mam :-)).Ano, bola s nami jedna starsia pani, ktora tam uz robi a ukazala mi to, ale jej to slo tak od ruky a ja som sa s tym trapila..pomahala mi s tym a potom som sa snazila robit vsetko ine, len tie plachty nie :)). Mne to slo tiez pomaly ://. le preto, ze som sa snazila byt dosledna..ale ked vidim, ze to oni flakaju, tak ja tiez, nech potom na mna nemusia cakat. Nastastie, dnes sme sa nemuseli ponahlat, ale keby bola objednana chatka a musime ju do istej doby spravit, to by som sa zblaznila :(.