na prostatu

anonym777

reagujes ako zena to co sa ta presne ludia pytaju hovoris v otazkach ani jedno ani druhe aspon viem ze na teba spolah neni poznam lepsich co hovoria priamo s vysledkami ani fakulta mediciny ti nepomoze to co je ucinne hovoris ze nie nikdy by si si to nedal hlavne ze si radca jeden clovek ako ja sa postavil na nohy a ti povedal kolko argininu by musel clovek zozrat 30g na roztrhanie zaludka ty si cisty biznis a ludom neradis dobre kludne mi tu moze hovorit co chce ludia potrebuju pomoc nie reklamu

RNG

anonym, ja nemam ziadne vyrobky na predaj. Sam kupujem doplnky pre vlastnu spotrebu a pre rodinu cez internet z roznych spolocnosti.
Ucinnost vrbovky nepoznam, ale steroly zo saw palnetta pomohli aj mne aj mnohym znamym a pribuznym, zmensit prerastenu(hyperplazia) prostatu za par mesiacov.

anonym777

ako ma clovek vedet co si ma kupit rng tuto mozes pisat co chces takze ad jedna ktora z tychto ucinnych zloziek je najucinejsia saw pametto vrbovka ci pygeum???problem je asi v tom ze si nechces pokazit meno aby ti kupoval niekto tvoje vyrobky ludia chcu pomoc nie biznis

RNG

Na svetovom trhu je hromady vyrobkov nas to, zialbohu vacsina so slabymi obsahmi. Preto upozornujem , ze tych sterolov v ucinnej davke musi byt zarucene niekolko sto miligramov dokopy.
Toto forum nedovoluje uvadzat konkretne zdroje jednotlivych vyrobkov, to povazuje za nedovolenu reklamu.

mate59

výborná je bylina vrbovka malokvetá,ktorá sa pije ako čaj 2x denne mesiac, potom týždeň pauza a znova.Môže sa užívať dlhodobo,dá sa pestovat na záhrade.

RNG

Vytazok z palmicky plazivej, serenoa repens/sawe palmetto , kde ucinny obsah sterolov je minimum 320 mg denne.
Su aj ine zdroje sterolov, ako pygeum africanum, /kora, korene zo zihlavy a panensky tekvicovy olej.
Mnohe doplnky na prostatu maju kombinacie tychto, zasada je, ze ucinna davka sterolov musi byt v stovkach miligramov. Slabsie nepracuju dostatocne.