Zubna ambulancia tridental v Bratislave

JankaK

Dobrý deň, ja som bola včera u pani MUDr.Borskej.Zlomil sa mi zub, odporučila mi ju známa.Môžem povedať, že s takým ľudským, príjemným,empatickým prístupom,som sa nestretla ešte u žiadneho zubára, skôr naopak.Ochota veľká,zobrala ma hneď, keďže to bol urgent,spolupráca s protetikou,je obdivujúca,za pár hodín som odchádzala z ambulancie s tým,ze som sa mohla usmiať.Moja skúsenosť je veľmi dobrá.

nova8877

Veľká spokojnosť a ďakujem za profesionálny prístup! Na troch miestach nám povedali, že s manželovými zubami sa už nedá nič urobiť a pani doktorka jeho problem vyriešila, zuby mu opravila, urobila porcelánový mostík a protézu na zásuvných spojoch. Ceny zodpovedajú poskytovanému ošetreniu a sú na Bratislavu prirmerné. ĎAKUJEME!!!!

hmmmm123

No nie som si istá, či kvalita práce v tejto ambulancii zodpovedá výške cien za zákroky. Za ošetrenie 2 zubov (vyvŕtanie + zaplombovanie) som platila vyše 100 Eur a výsledok taký, že ma bolela sánka týždeň a človek sa bál tam vôbec zavolať, koľko ho to ďalej bude stáť... Príšerné ceny má!!! A keď mi oznámila, že korunka zubu sa pohybuje od 400 Eur, zvážila som zmenu ambulancie. Všetko sa dá urobiť aj kvalitne a za menej peňazí!

mamina1508

Ošetrovali moje deti, ktoré nepatria k tým najkľudnejším a všetko išlo ako po masle. S úsmevom na tvári a obrovským kľudom. Príjemné prostredie a odborné ošetrenie. Doktorka použila pri dcére sedáciu, takže si z ošetrenia nič nepamätá, iba vidí, ružové plombičky v zúbkoch a teší sa k nej zase. Som vďačná za takýchto odborníkov, ktorí sa neboja ošetriť deti a neodmietajú ich za pacientov!!!!! ODPORÚČAM každému aj mys manželom tam už chodíme.

zuzana08

Ja mam velmi,velmi dobru skusenost s pani doktorkou Borskou aj Feltovicovou. Spolupracuju pri osetrovani pacientov. Dr. F. mi opravila vsetky kazy,ktore moja predchadzajuca stomatologicka nenasla,lebo nepouziva rontgen. Styri roky ma presviedcala,ze mam chrup uplne vporiadku - a pritom som mala 7 kazov v medzizubnych priestoroch. Potom ma "posunula" Dr. Borskej, ktora mi obrusila zuby a dala urobit korunky na zuby, ktore uz boli slabe. Velmi chvalim aj spolupracu zo zubnou technikou. Terminy si vzdy overuju den vopred,uz to je nadpraca,este som sa s tym nikde nestretla. 100% SPOKOJNOST!

bratislava1

v oktobri mi opravovali 2 zuby-museli ich devitalizovat, oba "zakroky" prebehli u mudr.Feltovicovej. zuby neboli ale v poriadku, čo som ale pripisovala tomu, že su citlivejsie po devitalizacii. zistená pricina- jeden zub zle zaplneny, druhy zub pre zmenu preplneny a ak sa nevylieči, bude potrebna resekcia. Takže DAKUJEM. Hnevam sa aj na seba, nakolko mi malo dojst, že komentare typu: "pani XY, co vy to mate za kanaliky?" (pozn. ja som sa s takými narodila a nevyberala som si a okrem toho NIKTO s tým este NIKDY nemal problem!,takže si nemyslim, že "na vine" su moje "nevhodne" kanaliky) a "neviem sa tam dostat"...mohlo mi dojst, že to neni ok...bohužial, clovek sa vyda do ruk odbornikov a veri, že mu pomožu...

dodkokralik

Dnes ma vzali velmi promptne kvoli upornym bolesti zuba.Vybrali nerv a uz ma nic neboli. Vsetko sa to nieslo vo velmi prijemnej "vianocnej" atmosfere. Vsetky "baby" velmi mile, usmievave a ustretove! Tesim sa na buduce aj ked je to divne,ked hovorime o zubaroch:)

bratislava1

mam podobnu skusenost, ako píše Aldi. Termin mi zrušili(napriek tomu, že som si to vyslovene neželala! a minimalne dvakrat u sestričiek kontrolovala, či dany termin plati)...sestrčika ma svojvolne vyčiarkla a napisala inu pacientku (čo som sa dodatočne dozvedela do 2.sestričky)a nahradny termin som nedostala hned, ale až za niekolko dni. Chapem, že maju "plno", ale nakolko to bola ich vina, tak by bolo viac ako slušne, aby mi termin dali v ten den, ked som ho povodne mala. Velmi neprofesionalne.