Otázka na RNG

RNG

Aby som nezabudol, pouzivam v tropoch najmenej 800 IU vitaminu E na ochranu proti poskodeniu ultrafialovymi lucami, vlastne je to antioxidant na regeneraciu z nasledkov UV.

RNG

Nuz ja osobne si miesam kremy na telo sam, lebo zialbohu kozmetika sa este stale sklada nie z jedlych a vyzivnych pre kozu veci, ale ma v sebe hromady skodlivych chemikalii.
Ked sa mam zdrzovat privela na slnku, obliekam sa,nosim klobuk, podobne ako uvidis vsetkych domorodcov oblecenych, lebo v tropoch je slnko velmi silne a aj tym, co maju dot tmavu kozu nakoniec moze uskodit. No a samozrejme si namiesam ochranne kremy s faktorom najmenej 15 alebo aj vys, lebo mam stredoeuropsku bielu kozu, ktora neznesie tolko, ako domorodci.
Na zlozenie co pouzivam na seba pozri cez Google.sk pod rng, prirodna kozmetika

Martina1234

Dobrý den. Chystam sa na dovolenku do Egypta. Aky pripravok na opalovanie by ste mi poradili? Dakujem Vam velmi pekne.

RNG

Suprax je sice dost silne atb, ale nesmies zabudat, ze zabija len bakterie a ked mas inu infekciu, nielen ze je neucinne, ale ju moze dokonca aj podporit. Ako obvykle , ja bu som to osobne adresioval ropztokom GSE a oreganovym olejem a samozrejme bral silne probiotika. Dufam, ze beries probiotika, lebo cefalosporin ta pripravi o probiotika, tj az o 70% obrannych latok a tym umozni rozmnozeniu sa inych nakaz, ktorych nosime v tele casto stovky a ktore nase probiotika drzia v sachu

mirantonio

ja sa chcem iba podakovat za odpoved , po dlhej dobe-islo o ladviny -SUPRAX , mali ste pravdu-naslepo stielali!
DAKUJEM

RNG

Na E-coli je velmi ucinny citricidal/GSE, ktory natolko nenici probiotika, ako atb,, pricom je ucinny aj na mnohe mikroby, ktore su atb rezistantne, vcitane VRE a MRSA, clostridium difficile a ine "nemocnicne"(nocosomial) nakazy

RNG

Meexistuje nic "najucinnejsie". Su len rozne ucinne prostriedky na rozne mikroby.
Koloidne striebro zabija mikroby dotykom, lebo strieborny povrch a iony im nedovolia rozmnozovat sa.
MMS zabija mikroby a ine oxidaciou, tj uplne iny princip.
Koloidne striebro sa znici zaludocnymi kyselinami, MMS nie natolko.
E coli su bezne bakterie v traviacom trakte, niektore su dokonca uzitocne pri recyklovani zeleza, ale najdu sa mezi nimi aj velmi skodlive, ako napr VRE, najma ked sa dosatanu do krvi.
Inac aj mnohe ine balterie, ked sa dostanu do krvi mozu byt zivotunebezpecne, hoci na povrchu tela a v traviacom trakte su neskodne.
Leukoplakia je [poskodenie sliznic, keratoza, sposobene najma fajcenim, ale niekedy aj alkoholom a chemikaliami a toxinmi z candidazy.
en.wikipedia.org

Branie atb. podporuje candidazu, lebo vyhubi probiotika.Takze to nie je prave najlepsi pristup k tomu.
en.wikipedia.org
Mnohe antioxidanty, najma vacsie davky karotenoidov tu pomahaju, ale aj ine hojive a odmorujuce.
Samozrejme ked je dovod candida, treba ju potlacit.
Ako na vsetky neziaduce tkaniva v tele je dobre brat jod a extra silne enzymi, co zamorenia a taketo tkaniva odburaju.
A nezabudat na probiotika, lebo tieto nam vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok v tele.
Specialne probiotikum na usta vraj velmi ucinne je Streptococcus salivarius K-12

aurorita

RNG,ešte by som ťa chcela poprosiť o pomoc.Môže byť podla teba koloidné striebro najúčinnejším prípravkom spomedzi všetkých?Myslím tým na kvasinky,plesne a bakterie?Mame našli leukoplakiu,3 krát brala ATB a stále to nemá v poriadku,zostávajú jej tam nejaké baktérie tuším E-coli a ešte nejaké.Pýtam sa preto lebo už brala aj MMS ked to tak do nebies vychvalovali a jej to nepomohlo a viem že koloidné striebro má podobné účinky ako MMS.Dakujem.