Vadí vám keď mal pred vami inú?

Príspevok v téme: Vadí vám keď mal pred vami inú?
lunaaa

Ahojte,
chodím s mojim priateľom asi rok. Už sme mali aj pohlavný styk, ale viem, že ešte keď sme sa nepoznali, mal sex aj s bývalou. Je mi ľúto, že nie som jeho prvá, lebo on môj je. Závidím jej, že ho mala v posteli, že nie je len môj. ako si mám jeho penis vzieť do úst, keĎ ho predtým tam mala ona? ... a keby len tam ...

nedalomi

preco by dievca, ktore sa s niekym milovalo z lasky, byt menej ciste a menej hodnotne ako panna, ktora sa nepomilovala z nedostatku prilezitosti? :D

dost ma taketo porovnanie uraza, pretoze panna uz nie som, ale nebola som o nic lepsia pred mojim prvom stykom - skor mi sex s milovanym clovekom otvoril srdce este viac. ak je pre niekoho milovanie spinava vec, po ktorej je zena ojazdena, tak je to dost smutne.

darina32

myslela som, že Ty rád porovnávaš neporovnateľné - som rada, že si to pochopil. Porovnávať nemôžeš ani len dvoch ľudí, nieto ojazdené autá a ľudí.
Kolegyňa odkazuje, že čistotu človeka nájdeš v jeho srdci a potom aj bývalá prostitútka je čistá, ak svoj život zmenila a koná dobro, žije v pokore. Radí Ti hľadať lásku podľa iného kľúča, podľa srdca, lebo je možné, že pre jedno hlúpe kritérium, prídeš o niekoho vzácneho. Tu nejde o vysoké nároky, ale o veľmi nízky a prízemný nárok - veď čo je prízemnejšie ako kritérium sexu? Hoc aj keď je v opačnom extréme?

No a ja Ti radím, počúvni moju kolegyňu, je to fakt múdra žena :)

Prajeme pekný deň, spríjemnil si nám trošku službu, mali sme o čom podiskutovať.

lost

no ohladom tej reholnej sestry, neviem povedat :P tak ak zlozila slub cistoty, ten plati od case ked ten slub zlozila, ci nie?

darina32

a kolegyňa prosí o odpoveď, o chvíľu odchádza a rada by vedela ako to s tou čistou vlastne je - nemaj jej to za zlé. Je to rehoľná sestra a ako dvojnásobná vdova aj nepanna, napriek tomu zložila "sľub čistoty" - čudné, však?

darina32

všakže :) Nie, orgazmus muž samozrejem môže mať aj nevedomky - počas noci sa ti to už určite staloa nie raz, polúcia sa to volá. Ide o tú nedotknutosť predsa, u žien je to hymen a bodka - kritérium je jasne dané. Čo však muž, blanu nemá, nie je možné zistiť či je panic a ké sú tam kritériá. Ak si vezmem tie "klasické", tak týmpádom masturbácia je nečistá vec - povesti o chlpatých rukách a slepote poznáme, nie? Masturbovaný muž je potom už nečistý, elbo pozná to vzrušenie zo sexu, vie ako si ho navodiť a ak zájdme do extrémov - ak ho vymasturbuje iná žena, tak to už totálne nie je panic, lebo však ho mala v rukách cudzia žena. A ešte jedna vec - orálny sex je tiež kolotoč? Ak áno, tak potom aj po orálnom sexe si panic...máte to vy veru dobre vymyslené :)

lost

darina32, no zaujimave prirovnanie :)
avsak co ak zena dostane orgazmus na kolotoci? to potom strati panenstvo s kolotocom? :) ked muz s rukou? :)

darina32

toto som si všimla kolegyňa: "Kde inde je cistota? ak nie v "panenskej blane" (toto slovne spojenie beriem len nieco co vyjardi ze zena nikohonemala, naco sa chytame zaslovicka?).

Cize ak mala 20-25 rocna baba 10 muzov, len tak z rozneho dovodu (tie ma mimochodom nezaujimaju v tomto modelovom priklade), ale stale je v mozgu "cista" lebo... lebo co? ako potom moze byt cista ?! to ju snad 10x spili na mol a znasilnili? proste toto nechapem, pride mi to viac nez extremne alibisticke"

Prečo máš potrebu stále uvádzať taéto extrémy? Koľko žien má 20 a 25 ročných za sebou 10 partnerov? A keby aj, ak je to dobrý človek, ak sa stará o chorú mamu, vo voľnom čase robí dobrého anjela v detskom domove a nikdy nikoho neokradla, neublížila mu, tak áno - čistá asi bude, lebo je dobrý človek aj keby mal tých partnerov 50 z rôznych dôvodov.

Teraz otázka kolegyne: čím presne je definovaná čistota podľa teba? Čistý je masový vrah stále panic, alebo bývalé detské prostitútky v Indii, ktoré dostali možnosť zmeniť život a pomáhajú iným?

lost

trudo

no ano, mas pravdu v tom ze porovnavat sa to neda s nicim... lenze ak ma niekto vysoke naroky - tak hold ma vysoke naroky :)

Avsak, asi som tam zabudol napisat, ze tak isto hodnotim (resp odsudzujem? ale to prisilne slovo pre obe pohlavia) aj MUZOV, nie len zeny... cize ak je to muz co meni zeny ako ponozky, patri mu odomna rovnake hodnotenie :) cize aj on je "jazdenka"...

avsak pravdupovediac, aj napriek mojim vysokym narokom (co nemam len v tomto smere), ako som pisal v poslednom odstavci cas je nepriatel vysokym narokom, cize osobne by som "zobral" aj nepannu, pretoze cas plynie a krati sa velmi rychlo :P a nie len pre toto, ale aj preto ze ked laska zaklope na dvere, predpokladam ze tento fakt (panenstvo) bude jeden z poslednych co ma budu zaujimat, kedze ani najvacsi genius nezmeni minolost, ale len buducnost.. avsak kedze sa nikam neponahlam, mozem este chvilku "cakat" :) no skusim dalsie prirovnanie, vezmi si ze nejaky investor postavil bytovku a chce na tom strasne zbohatnut a ma dost penazi, tak nemusi ist s cenou dole, vobec nemusi... drzi to umelo hore ako buran.
a tak isto ja ak mam cas a nechystam sa nieco rychlo predat, tak mozem cakat na tej povodnej vysokej cenne (vysoke naroky) :D
i ked mozno som tak isto ako ten investor len obycajny buran :D

darina32

no teda...chlapci si ako cenia svoje nepoškvrnené pohlavie...že miliarda. Opýtam sa ako zdravotník, mladí muži vo vašom veku - ak sú zdraví, majú prirodzene potrebu dostať zo seba pretlak sexuálnej túžby (a všetky výlučky s tým súvisiace), keďže by ste ani za svet nešli so ženou nepannou a panien je tak málo, ako to riešite? Masturbácia je vlastne tiež sex. Opakujem - som zdravotníčka, viem, že šport a podobné náhradné vybitia nefungujú :)
Trudo: neviem, či je tu niečo platné, mladí muži sú vo veku, kedy je ich sebavedomie (aj keď neadevátne) vysoké a ich pravda jediná a správna. Pozri ako argumentujú, samé jazdené autá, samé spustnuté závislé ženy nepanny. Oni sú tí jediní originálni a samozrejme majú isté nároky (bárs aj hlúpe) a z tých nepopustia. V jednom príspevku si spomínal, že si žil v USA - jatiež, pamätáš ako je to tam s pannami? Ja teda áno, tie fisúry na ánuse mojej 17 ročnej zverenkyne by vedeli svedčiť aké čisté sú niektoré panny ;)