nešťastná láska, neviem ako ďalej, uvažujem nad odchodom zo sveta

Príspevok v téme: nešťastná láska, neviem ako ďalej, uvažujem nad odchodom zo sveta
6962dk6962

Mám 17 rokov a z toho som už asi 3-4 roky zamylovaný stále do jednej baby. Ale len tento rok som jej niečo začal naznačovať že chcem s ňou by´t aj niečo viac ako kamarád, ale ona ma vždy odbyla že sme len kamarádi a to tak zostane...

Neviem čo už robyť, nakoľko ma kvôli tejto babe celá rodinna odcudzuje a robý si zo mňa srandu...

Má takýto život ešte význam? Hovoril som si že to všetko časom prejde, ale časom to je horšie a horšie a už to trvá cez 3 roky. A keď ju vydím alebo počujem len jej meno ma to hneď zlomý...

Uvažujem už dlhšie nad odchodom z tohto sveta ale nechcem z tým ublížiť mojej rodne, mamka, otec, brat, ... a hlavne aby si to tá baba potom náhodou vyčítala že to bolo kvoli nej...

ja už neviem čo mám robyť skúšal som to už aj z inými babami, ale stále myslím len na túto...

Tiež som si všimol že niekedy mám akési nervové výpadky z toho že sa prestávam úplne ovládať a už to vôbec nezvládam...

Všetko my už zašína byť ľahostajné, škola, rodina, ... stále chcem byť len s ňou aj keď to nieje také ľahké nakolko býva 120km odomňa.

Neviem čo už robyť.... už nevládzem takto ďalej..

sabrina111

Stále mi je smutno z toho, ked mladí ľudia chcú zomrieť..pre hocičo..väčšinou pre hovadiny.
Každému radím, že sú mladučkí na vážne vzťahy, dajte si s tým pokoj, ste ešte stále decká, také veľké decká..ak sa zamilujete až po uši, tak je to preto, lebo to tak v živote musí byť..každý si musí prejsť zamilovanosťou, či rozchodmi, niekto zažije za život veľa lások a zamilovaní, niekto málo a niekto nikdy ani raz za celý život..láska je cit veľmi silný, ale to neznamená, že kvôli láske si budeme siahať na svoj vlastný život..trošku egoizmu, vždy a aj v láske..potom to utrpenie z rozchodov nebude až také dramatické...treba študovať, mať dobrú prácu, dobrý príjem a potom príde všetko..aj baby, ktoré vás budú denne uháňať.

frejko

z vlastnej skusenosti - ak ti baba povie, ze chce byt len kamaratka, tak to plati na 200 %, a nemas ziadnu sancu. Teda mas, ak by si rychlo prisiel k nejakemu velkemu majetku (vyhral sportku).

Sam som si tiez zazil ten pocit, raz mi vztah vysiel, inokedy nie. Je to neprijemny pocit, no zial, zivot je taky. Baby v tvojom veku (17-19) pojdu aj tak po tebe hlavne az okolo 23-25 veku tvojho zivota.

anonym_2137

Tak, tak, dobre ti tu radia. Si ešte moc mladý, aby si pre jednu babu tu na tomto svete skončil. Začni koketovať s inými a uvidíš ako ju to bude srať. Teraz keď vidí ako za ňou šalieš je na koni, ale keď si ju nebudeš všímať začne ona, ver tomu.A ešte v živote ťa čaká tooooľko lásky, že budeš rád, keď niekde vypadneš len tak s kamošmi.Tak hore hlavu :)

katussska24

ešte sa máš veľa čo učiť...minimálne ten pravopis :) omg deti, viem že Vaše problémy sa zdajú najväčšie, ale iní majú oveľa horší život a problémy, aj keď tomu neveríš...zamysli sa, nie nad "odchodom", ale čo zmeniť!

Carie

A ona urcite vyzera jak modelka ze? Co keby si si nasiel nejaku menej krasnu, co ta bude mat rada, to ti nestaci? Ci ked nemozem mat krasavicu, tak sa radsej odbachnem, to je jednoduchsie?

sureves

veves: kupte aj mne listok.....mozno 2....mozno odidem aj s dievcatom....:D...

6962dk6962- tak ako povedal mumro...zabijes sa a ona si bude uzivat bez teba....len si to predstav....ako sa smeje s inym chlapcom....ako ju iny bozkava....ako ju iny vyzlieka...ako ona vzdycha pri inom....odporne vsak?...nebboj, viem presne ake odporne to je.....vies co urob?....vykasli sa na nu TY aj ked ta nechce jednoducho sa s nou prestan stretavat, daj jej najavo svoj nezaujem a potom uvidis ako sa zachova....ked sa jej otocis chrbtom ty, uvidis aky dobry pocit to bude pre teba....ulavi sa ti a budes sa citit silnejsi a hodnotnejsi...
PS: namiesto skakania zo strechy si skus radsej nastudovat pravopis slovenskeho jazyka lebo keby bol tvoj text o riadok dlhsi, tak ma rozboli hlava z tolkych hrubok.....:P

veves

samozrejme že to nemá zmysel. Takto sa trápiť už v 17. Už aj tak ťa veľa v živote nečaká, najbližších cca 50 rokov by si prežil o ničom, platením daní. rany z lásky sú horšie ako mor či vojna.
ten odchod zo sveta...ideš vlakom či autobusom?

mumro

chlapce, ty si magor! ja mam 24 a nieco uz za sebou. tiez som bol dvakrat riadne buchnuty a teraz sa tomu smejem. lebo tak ozajstny vztah je o inom. ta laska je pekna vec, ale nikdy nevydrzi taka ako si si ju vysnival. ked s niekym zacnes chodit tak sa ta zamilovanost musi na nieco premenit a to nieco ma vacsiu hodnotu ako to co teraz prezivas. a nemysli si, ze akurat tato jedina ti to moze poskytnut. to je len omyl vsetkych zamilovanych pubertiakov. to ta prejde, neboj. bola by to pekna kravina kvoli jednej babe ktora ta momentalne nechce sa vyprdnut na zivot.
ja na tvojom mieste by som sa tym prestal trapit a vrhol by som sa skor na nieco, v com by som napr. vynikol. aby som jej ukazal, aky som macher. napr. skola, nejaky sport alebo nieco podobne. lebo si zapamataj, ze ked sa odkraglujes, ona si bude zit dalej a na teba si uz ani nespomenie. a ty budes v prdeli, uz ju nikdy neuvidis. nemysli, ze bude kvoli tebe smutit, vyprdne sa na teba. ale ked sa z teba stane nejaky vynimocny clovek, ked dokazes nieco zaujimave, tak sa jej pozornost moze na teba obratit a este moze sama zacat po tebe tuzit. tak zacni rozmyslat a prestan fnukat.