Dvojica ja sila- chudne sa lahsie

Príspevok v téme: Dvojica ja sila- chudne sa lahsie
chudnuucaa

Ahojte. Chudnem uz dlhsiu dobu, ale uvedomila som si ze keby som mala niekoho s kym by osm sa dokazala podporovat- hovorit si vysledky, rady, novinky napriklad kazdy tydzen- popripasde kazde tri dni, motivacia by bola silnejsia a dokazala by som odolavat roznym nastraham maskrt a podobne :)
Teda keby sa niekto pridal, moc by som sa tesila :)
Najde sa niekto? Tesim sa :)
Pekny den...

Kitti

čaute bojovníčky. nooo aj ja by som rada schudla. výška 160cm a váha 59kg. v piatok odchádzam z nemecka, tak chudnutie chcem riešiť zatiaľ so zmenou prostredia. nemecko ma dokafralo. rada by som schudla cca 5 kg. dúfam, že domáce prostredie bude na mňa dobre vplývať :)

Kitti

čaute bojovníčky. nooo aj ja by som rada schudla. výška 160cm a váha 59kg. v piatok odchádzam z nemecka, tak chudnutie chcem riešiť zatiaľ so zmenou prostredia. nemecko ma dokafralo. rada by som schudla cca 5 kg. dúfam, že domáce prostredie bude na mňa dobre vplývať :)

Inn

bikerka - ja - no mam teraz tie zdravotné problémy takze prvotna myslienka bola ze vela lezim musim obmedzit stravu a hej schudla som tak si teraz hovorím idem dalej uvidim do kedy mi to vydrzí:) ale sú dni kedy sa musím pekne zapriet hehe.....hlavne teraz v lete zmrzlina, melony,..kukurica.....ax jaj:)

bikerka

bikerka - a ako ti to ide? aký máš plán kedy si začala máš nejako upravený jednálniček?

Inn

vies co niekedy lepsie niekey horsie...nerobim ziadnu drasticku dietu...tie nie su pre mna..
tak do fitka som zacala chodit asi pre 4 mesiacmi...jedalnicek mam upraveny tak ze nejem po 6ej...a snazím sa mensie porcie..vela zeleniny...a snazím sa nejest sladkosti :)

aj ty sa snazis schunut?

Inn

silvus - je velmi dôlezité z akej vahy ideš ja mam trochu obezitu tak to sa lahsie stráca hehe ale zase som bez pohybu tak napríklad dnešný den

ranajky o 8 - pol tmavej kajserky a dva platky sunky - rajčina paprika

desiata o 10 - biely jogur plus jeden kusok ovocia / ale to len jablko, pomaran, broskyna - ziadny baban, melon nektarinka/

obed o 14 - 150 gr. kuraciny upečenej v rure na prírodno a k tomu 80 gr. var. zemiakov plus rajčina

olovrant 17 - to čo desiata jogurt plus ovocie

večera o 20 - 100 gr. tvarohu plus 40gr. ovocia zavaraného

jem kazdé tri hodiny malé davky dietne jedla a fakt to ide prvé dva dni som bola hladna...ale uz nie som zaklad jest na obed stale kuracie maso zo začiatku...nie ze si das brokolicu to skapala by som odhladu:)

Inn

Sissi - ono to tak začalo ze som uz dva mesiace pn prvy mesiac som ledva na toaletu presla teraz uz chodim sem tam prejst asi tak raz za tyzden hehe ostatné ma ešte vyčerpava a lezat na posteli a jest bala som sa ze priberiem a tak som si dala poradit a schudla som a to fakt vačšinu dna prelezim takze viem ze sa to za 3 tyzdne 5 kg je super

Sisi135

Inn: Neboj i keď nemôžeš cvičiť krásne výsledky sa dajú dosiahnuť aj správnou stravou, tá je tak či tak dôležitejšia. Ja som napríklad zo začiatku chudnutia necvičila (hambila som sa ísť do posilky a inde nebola možnosť cvičiť)a krásne som chudla