chce mi slúžiť

Príspevok v téme: chce mi slúžiť
Ticia

Ahojte,
neviem, či to vôbec patrí do tejto témy, ale rada by som Vás poprosila o Váš názor, prípadne skúsenosti, ak s tým niektorí máte. Spoznala som muža, ktorý je odo mňa o 4 roky mladší, fešák, dobré postavenie, zabezpečený,slobodný, samostatný. Sympaťák, s ktorým som sa nedávno spoznala, ale zarazila ma na ňom jedna vec. Javil sa mi ako normálny muž, no posledné dni mi stále dookola opakuje, že ma chce rozmaznávať, kupovať mi čo len chcem, môžem mu rozkazovať. Chce ma poslúchať a to mi je hrozne divné. Nie je to nejaká úchylka? Pýtať sa na to, aké účty mi môže zaplatiť? A, že mu môžem hocičo prikazovať? Mne to príde choré. Nie sme spolu dlho, ani sme spolu ešte nespali, ale začínam sa normálne báť toho správania. Čo si vy o tom myslíte? Ja som sa ešte s týmto nikdy nestretla, tak by som bola rada, ak by ste vyjadrili svoj názor.
Ďakujem.

lulu22

tak som rada, že som ťa tou vetou pobavila :) tuším ťa dnes veľa vecí rozosmeje :D neviem, kde to môže mať korene, ale možno mal nejaké zvláštne detstvo..ale ako píšeš, my "normálni" to nepochopíme. vieš, ono pre takých ako je on, je možno čudné, že nám sa páči jemný dotyk a maznanie :D

Ticia

Presne tak, z Rakúska je. To sa mi veľmi páčilo, tá tvoja posledná veta, že : "keď uľavil z tých opätkov" aspoň som sa dobre zasmiala. Veď uvidíme ako to bude. Asi si budeme musieť stanoviť určité pravidlá. Nemám nič proti tomu, ak je muž k žene pozorný, ale samozrejme v rámci možnosti a slušnosti. Možno uľaví aj z iných vecí. Ale kde sa toto v človeku vlastne berie? Nechať zo seba robiť otroka a cítiť sa pri tom fajn. My "normálni" to asi nepochopíme nikdy.

lulu22

a nie je z Nemecka či Rakúska? :D lebo o nich sa vraví, že sú najväčší úchyláci...
neviem, ale tak čo, skús to aspoň nachvíľu, možno nie je až tak moooc úchylný.. keď uľavil z tých opätkov :)

Ticia

Ešte sme sa nebavili, v utorok sa máme stretnúť, totižto nie je zo Slovenska. Ale slušne som mu napísala, že proste na toto nie som,nikdy som to nerobila, nenosím vysoké podpätky a pod.
On ma prosil, aby som ho teda len využívala, aspoň finančne a dávala mu rôzne príkazy a zákazy. Čo toto je za svet?

lulu22

a vy ste sa o tom už bavili? resp. pýtala si sa ho na niečo súvisiace ohľadom toho? alebo si mu povedala, že ty na to nie si? že sa ti niečo také zdá divné až smiešne? lebo on fakt mohol mať pred tebou nejakú, čo jej to nevadilo a mala podobné sklony. Lenže chlapec nevie, že nie každý je taký :D škoda ho nie? keď píšeš o ňom iné veci, vyzerá byť fajn...ale toto je fakt sila :D som rada, že mám teraz úúúplne normálneho partnera. teda dúfam :D:D:D:D:D

Ticia

lulu 22 však aj ja som sa smiala, normálne hlasom, ešte že mi o tom len písal,lebo keby mi to hovoril do očí asi sa fakt nezdržím a vybuchnem od smiechu. Už len tá predstava, že kľačí predo mnou na kolenách a dáva mi svoju peňaženku :-)a vydávam mu rozkazy.....no ja neviem, ale v sexe som skôr konzervatívny typ. Neviem si predstaviť, čo by mohol odo mňa po tejto stránke vyžadovať. To je sila, aby jeden fakt pekný, mladý a úspešný muž trpel takou úchylkou. Asi sa budem musieť s ním vážne porozprávať, alebo mu to zakázať? :-)

lulu22

Ticia, nechcela som sa tomu smiať, ale nedalo sa inak :D ako viem, ľudia sú rôzni, majú rôzne úchylky, ale toto je aj na mňa moc :D

čerešňa

Je naozaj ťažké vyznať sa v psychike človeka a zvlášť tekého, ako je Tvoj priateľ. Vyzerá to ozaj na nejakú fajnú úchylku, asi ho to vzrušuje a nevie si užiť intimitu so ženou inak, ako týmto ponižujúcim spôsobom. Prečítaj si na nete hiečo o "Femdom a verejné ponižovanie". Myslím, že je to tam vysvetelné a Tvoj priateľ bude jeden zo skalných. Ja sama sa čudujem čoho všetkého sú ešte ľudia schopní a niekedy mám pocit, že keď človeka za jeho skutky nazveme zvieraťom, že tomu zvieraťu len krivdíme. Ale tak nech si každý robí čo jemu vyhovuje, len nech to nedáva na verejnosť.

Ticia

Tak ale toto je už veľa. Sme si spolu písali a to čo mi popísal....no hrúza.
Chce byť mojim otrokom, klačať predo mnou, mám ho vraj ponižovať a poriadne využívať. Toto čo je akože? Normálne som sa smiala. Chudiatko. To je hrozné takáto úchylka. Mám mu zobrať všetky peniaze a využívať ho. A že by sa mu páčilo, keby som si dala vysoké podpätky, ktoré by mohol olizovať. No sakra, z tohto mi je zle. Blé.
To fakt môže byť niekto úchylný na opätky, ponižovanie....kam to spejeme :-)

čerešňa

Ticia, však skús s ním len tak pre srandu ten sex, že či aj pri ňom bude vyžadovať rozkazovanie. Ak áno, môžeš to patrične využiť, lebo to nemusí byť vždy na závadu :D ... ale aj tak by som takého chlapa nechcela. Spomínala si, že má dobré postavenie, teda predpokladám, že zastáva vedúcu funkciu. Počula som, vraj práve takýto muži, ktorí sú zvyknutí vo svojom zamestnaní rozkazovať a riadiť iných, to potom naopak vyžadujú v súkromí. Asi bude na tom čosi pravdy.