Mala vrtka?

Príspevok v téme: Mala vrtka?
madie

ahojte..mam 174cm a doteraz som bola so svojou vyskou vzdy spokojna. nikdy som nemala ani vaznejsi problem v posteli, no mam noveho priatela, ktory meria 176cm...co je sice podla mna akurat, ale..predo mnou mal nizku babu. viem, ze sa mu take pacia a v poslednej dobe pocuvam zo vsetkych stran a snad od vsetkych chlapov o tom, ako sa im pacia male baby a ake su sikovne v posteli...su snad fakt lepsie ako my vysoke? mam pocit, ze ak mali kedysi komplexy zo svojej vysky nizke baby, teraz to budu vysoke...:/ ako som sa dopocula, zirafy..chlapi???je rozdiel pri milovani, ked mate vysoku a nizku babu? s ktorou je to lepsie?

Bobricek

Fúú, ty máš ale problémy. Buď rada, že ťa niekto chce, že s ním máš vzťah a sex a nerozmýšľaj nad takými kravinami, či sú také alebo hentaké lepšie/horšie ako ja. Ani nevieš, ako veľmi by druhí ľudia chceli mať takéto problémy. Čo by dokonca všetko dali za to, aby mali hentaké problémy. Ach jáááj. :-)

Gat_ova123

Pozri nechápem prečo to riešite. Každi je iný v posteli. A vy vyššie máte výhodu vo všetkom . Ja mám 159 cm a môj chalan 187 cm. A je velmi spokojný . A tu nejde o to ,že malá je dobrá v posteli. Chalani chcú ( podaktorí) malé zlaté dievčatko. Malé sú roztomilé ,ale maju nevíhodu vo veľa veciach . Ja si to nemôžem užit v sprche lebo to proste nejde. A byť vysoká či malá je zajedno . Dobrá v posteli môže byť aj mala aj veľká aj chudá aj tlstá. Ale myslím ,že by ste si tie vysoké mali uvedomiť že oproti nám máte vyhodu tak sa prosím nesťažuj. Lebo ty aspon dočiahneš na poličky . A ako som povedala je to na chalanovy ake sa mu páčia . A áno teraz je trend malá baba a veľký chalan. Ale keby to tak platilo všade tak su vysoké baby bez chlap.Čiže naozaj ide o vkus a ver mi vy máte v sexe a všade výhodu A vrtká môže byť aj malá aj veľká .

wrrrxxx

ja mam 156cm a moj priatel 196 :) niekomu je to vtipne (vacsine ludi) ale sme spolu tri roky a mame sa radi.. a ze mala a vrtka dobre trtka? moze ale nemusi byt pravda... ma to jedinu vyhodu.. ak to na nas pride v aute, zmestim sa takmer hoci kde.. ale myslim ze pri sexe na vyske prilis nezalezi :))

msdi

madie!

Bože,u nás je pár-on 198,ona 155,keď som ich prvy raz videl isť,tak som myslel,že otec vedie dceru. Ked idu na prechadzku a nevladze isť ta malá,tak ju väzme na ruky,ako ja dcéru. Sranda,že,myslim,že je to extrem!

the pretorian

sex neni o vyske ....ale kedze mam 193 cm asi by to neslo s dievcatom co ma 155 cm :P .... take tie okolo 170 180 su ok ....

janekMY33

mala biva veicinou lahka a vysoky chlapy si ju prehadzuju pohadzuju ako im to vihovuje a preto mala vrtka ale aj vysoka moze byt vrtka zalezi len a len od samotnej zeny

lost

tak ono by sa dalo ist do takeho extremu, ze by prisiel chirurg a skratil zenu na pozadovanu "vysku" (nieco na sposob od pasu dole :D ) a bola by to dokonala "zena" pre "muza" lebo vrtkejsia uz byt nemoze..

podla mna problem je v tom, ze 176cm muz je priserne kratky na 174cm zenu, alebo je priserne slaby na to aby ta dokazal "ovladat tak ako ovlada tu nizku"

to by som prirovnal k tomu, ze pre niekoho je 10kg cinka taka akurat a pre niekoho tazka, lebo je hold, slaby :D

("vysoke" zeny by mohli opoovat ze "partner je nizky, zozeniem si vyssieho") :D

mozno je ich menej, preto su "v kurze" ? ale napr cinanky - tych su stovkymilionov, ak by sem prisli, stavim sa ze vacsina muzov by zivot polozila aby mohli mat "vysoku slovacku" :)

smajliQa

madie

to ako keby si sa ich pytala ci su lepsie baby v posteli tie stihlejsie alebo tie plnostihle.. pre kazdeho je to ine. niekto si pochvaluje babu krv a mlieko az tucne,,, no a niekto by s takou babou v zivote do postele nevliezol.. sto ludi,sto chuti..