plat absolventa lekárnika na východnom slovensku

Príspevok v téme: plat absolventa lekárnika na východnom slovensku
Azitrox

Caute všetci.

O rok budem končiť farmaciu a neviem ci ostat v BA odist do ČR alebo sa vratit k rodicom na východ. Zaujimalo by ma aky plat mozem dostať na východe (Michalovce, Trebišov) ako absolvent. Viem ze v BA je to slabšie lebo to spoluziaci spominali a na východe je to lepsie len neviem v akych cifrach sa to točí aby som neprestrelil pri pohovore. Pýtam sa preto lebo ludia ktorých poznam na východe v lekarnach su velmi diplomaticky a nechcu to na rovinu vybaliť. Za odpoveď dakujem.

P&P

Pozdravujem vsetkych, zastupujem personalnu spolocnost a hladam lekarnikov resp. farmaceutov, idealne s praxou v lekarni.
- praca v Rakusku, v lekarni
- moznost vyberu z asi 70 lokalit po celom Rakusku
- plny alebo skrateny uvazok
- standardna pracovna zmluva, rovnaka ako pre Rakusana
- nadstandardne ohodnotenie, v porovnani so SR
Nutne ovladat nemecky jazyk na urovni schopnosti obsluhovat pacientov v lekarni.
Ak mate zaujem, kontaktujte ma resp. poslite zivotopis v nemeckom jazyku na inzerat@pendlpiswanger.sk

muchacc

Na vychode asi 3 roky dozadu mali farmaceuti ovela lepsie podmienky ako v BA. Mozno to je aj teraz tak. Kamoske ponukali platenie najmu na byte + nejaky vyse 1000 eur plat. A to len kvoli tomu, ze tam je farmaceutov malo a tak su ziadany.
A tusim, ze to aj v BJ bola ta ponuka. Ja byt tebou, tak vychod beriem ale nechod urcite pod cenu. Min. 1100 eur si pytaj.

elsa5.5

Farmaceut v lekárni zarobí 1000e v hrubom samozrejme niekde možno 900e neviem kamoška robí v BA v lekárni má 1000 treba sa popýtať,alebo na profesii pozrieť

Bsman

Mam znameho v Bardejove a ten mi vravel ze jeho kamoska je lekarnicka v BJ a ma plat 1100€ ...myslim ze to moze byt pravda