hasicsky a zachranny zbor

Príspevok v téme: hasicsky a zachranny zbor
macka...

ahojte, ako sa tam da dostat? totiz mam kamaratku, je psovodka a jej sa stava, ze oni si volaju ju, ale ja by som aj tak velmi chcela na zachranarstvo, ci vobec beru zeny a ake su podmienky, cokolvek, hocijaka informacia a budem velmi vdacna... neviem, komu napisat a o co presne ziadat... je tu niekto kto by mi poradil?

capricorn

o zachranaroch neviem ci a ako beru:)
ale k hasicom do presovskeho kraja maju 600ziadosti a do konca jula mali uplne pozastaveny nabor k nim.pocul som ze ho predlzili do konca roka,ale faktom ostava ze bez poriadnej tlacenky sa tam nedostanes:)

macka...

dakujem ;) maturitu uz mam davno za sebou, len by som to chcela stihnut, kym nemam titul, lebo to by bol potom problem :P nastastie sidlo HaZZ sa da lahko najst ;)

????????????

brat robil hasiča....je potrebná maturita...stačí poslať do BA na veliteľstvo...zabima neviem kde....životpis a žiadosť o prijatie do zamestania (asi by som aj fotokop. maturi. vysv....neviem ako často beru ale viem že raz za 3 mesiace vždy idu a začína školenie v žiline po 3 mesiacoch ide normálne na has. stanicu....

macka...

na nete som popozerala, len najradsej by som bola info, kto to ozaj pozna. normal zachranarka, najlepsie sutiny ruiny a pod.... horske zachranarstvo ma az tak nelaka