Zatekanie hlienov

Príspevok v téme: Zatekanie hlienov
snehuliak

Čo sposobuje alebo čo je príčinou zatekania hlienov do krku???
mám tento problém už dlho,bola som u svojej obvodnej lekárky dala mi na nejaký čas antibiotika,ale nič sa po nich nezmenilo,dalej mi s daným problémom nič neporadila,nie je to ani z nejakej alergie,nie som alergicka na nič bola som na vyšetrení,napriek tomu,že mi zistila,že nie som na nič alergická predpísala mi dvoje lieky,ale po tých sa takisto nič nezmenilo,chorá som nebola cca 15-20 rokov,žiadne chrípky,angíny,problemy s hrdlom-nič a stále mi hlieny zatekajú do hrdla,nos mám suchý a ked mám plný a vyfukam si,tak za 5 sekund musím prehltať alebo vyplúvať hlieny,lezie mi to na nervy,nechápem,že neexistuje nejaký liek,ktorý by predpísal lekár a bol by pokoj....nechcem kupovať žiadne prípravky ako koloidné striebro a pod.,lebo som toto pri inom probléme vyskúšala a nič nepomohlo,len som vyhodila peniaze...njhoršie je,že mám s týmto zatekaním spojený aj zápch z úst a pokial sa toho nezbavím,tak mi bude smrdieť z pusy do smrti???som zúfalá,
ak máte najekú radu ako sa toho zbaviť budem rada

tpch

Moze to byt chronicka vazomotoricka tzv. zadna nadcha. Liecbu predstavuje dlhodobe(roky) podavanie nosovych kortikosteroidov, efekt sa nemusi dostavit hned, ale az po tyzdnoch, pripadne mesiacoch pravidelneho pouzivania. Niekedy pomoze liecba imunomodulatormi.

IVETT16

ja si myslim, ze vyrazne moze pomoct stravovanie. Vynechanie, alebo obmedzenie potravin, ktore zahlienujú. Mne pomohlo vynechanie bieleho peciva a mlieka.