Zapalene Mandle a velmi napuchnuty krk.

Príspevok v téme: Zapalene Mandle a velmi napuchnuty krk.
Eros

Ahote chcel by som od vas radu, prvy krat sa mi stalo v zivote ( mam26 r.) ze sa mi zapalila prava strana hrdla tak ze nemozem preglgat. Do piatka bolo vsetko ok, bola to normalna bolest hrdla, bohuzial nutne ma potrebovali v praci a ja som tam musel na par hodin ist, zadychal som sa, plus mal som na ustach masku, neviem ci jto malo negativny vplyv. A od soboty sa to zacalo rapidne horsit, absolutne nemozem prehltat ani vlastne sliny a zacal mi vonka napuchat krk. tak som sa rozhodol v nedelu rano zajst k doktorovy si po antibiotika, nedela som mal po poziti antibiotik stale velke bolesti a musel som cely den a celu noc brat aj tabletku od bolesti. Viem ze antibiotika nezaberaju hned, ale mam s trach s toho ze krk mi na lavej strane tak napuchol ze ho mam zarovno s tvarou. Viete mi prosim poradit co s tym?

momik

A aké máš výsledky na štítnu žľazu?

ak by bol nejaký problém s ňou (so štítnou žľazou, či s oslabenou imunitou), viem ti poradiť,
potom mi len napíš na e-mail.

sad20

Krk mas asi napuchnuty kvoli lymfatickym uzlinam. Na zmiernenie bolesti je dobry tantum verde spray forte nastriekaj priamo na mandlu ma aj antisepticky učinok alebo skus JOX to je dezinficiencium

Eros

nie bol som len u normalneho lekara, totiz som v zahranici, teraz pockam este par hodin a utekam k druhemu, uz sa mi neda aninormalne rozpravat.

Deaa

na krčnom si bol? tam ti povedia či to je vážne alebo nejaký zápal ktorý vyliečiš antibiotikami. ak máš tak napuchnutý krk tak by som hneď utekala na krčné aby sa nestalo že sa začneš dusiť.