Náramok Power Balance

realistka

dostala ho sestra gratis pri akejsi predvádzacej akcii, nevedela, čo to vlastne je... tak sme sa dopátrali cez PC, dľa mňa je to obyčajný marketingový podvod a oblbovák, ako v poslednej dobe takmer vsio na Slovensku...vlastný preklad z" VERO POWER series=veru never, ser na to!!!

Requiem

Ja mám PB asi týždeň. Prvú noc mi bolo zle, od žalúdka, nevoľnosť...no čítala som, že si telo musí "zvyknúť". Ostatné noci som sa nezobudila ANI RAZ!!!! A-N-I R-A-Z, čo je u mňa...oproti 4x za noc úplne neskutočné. Zobudím sa po 7 hodinách spánku s tým, že som vyspatá, celý deň nezívnem ani raz od únavy a robím aktívne o dosť náročnejšie cviky a kardiá. :) Určite má zásluhu no možno časť je aj psychická vec, "mám náramok, zas sa mi bude dobre spať"

lost

ten naramok nerobi nic viac ako vas nabada byt psychologicky agresivnejsi v tom co robite, aby ste boli uspesny.

je to jednoducho psychologicka podpora, potlapkania po chrbte, ze "robite to dobre"

niekomu staci imaginarny naramok :)
tj. ciel. (napriklad, motivacia)

ale aspon ste bojovnici proti krize, resp davate cinskym detom pracu.

uz vidim ako je mozne na gume zarobit tisice percent zisku behom par mesaicov. poklona pre vyrobcu :D GENIUS :D:D

lenya

jedna ip preto, lebo som to tam skopírovala z diskusie k článku, odkaz ktorého som tam tiež pridala - vyššie, pozrite si to a nájdete to tam

lenya

nadrevo.blogspot.com
Je zaujímavé si prečítať nielen článok, ale hlavne diskusiu pod ním, ako možno brať do úvahy články od niekoho, kto každému, čo nesúhlasí s jeho názorom nadáva do blbcov, kde je tá objektívnosť? Nech sa k tomu vyjadrí odborník, takúto stránku si založím hocikedy aj ja a môžem tam kritizovať všetko, nadávať ľuďom... To je ako by som povedala, že všetci, ktorí si kupujú napr. značkové športové veci sú blbci, lebo je to vyrobené v Číne, prípadne vo Vietname a je to podvod.Ale veľa ľudí si tie značkové veci kúpia, lebo veria, že sú kvalitné a niečo vydržia.

beruška

Ja naramek nemam, ale poridila jsem ho 4 lete dceri, ktere jsem rekla, ze to ma naramek jako pro princeznu. Do ted mi dcera nespala celou noc. Budila se tak asi 4 x za noc. Od narozeni se budila tak 10x za noc. Skoda, ze jsem naramek neznala drive. Treba bychom se obe lepe vyspaly. Ted ma naramek tyden a v noci se nebudi. Za celou dobu se zbudila dvakrat a to jen protoze potrebovala na WC. Taky hrozne chrapala a trapila ji apnea. nekdy i 50 vterin bez nadechnuti. Skripala zuby. Tyto problemy vymizely. A jestli je to placebo, jak je mozne, ze to funguje na dite, ktere nevi, na co ten naramek je??? Jen to mi vrta hlavou. Sorry, ale tato zkusenost me presvedcila ze to asi fakt funguje.
Pamatuju si asi pred ctyrmi nebo peti lety toho byly plne E! News, ze tyto naramky poridili detem Angelina Jolie a Brad Pitt. Tak ja budu klidne stejna "pablbka" jako oni.

Marie, Irsko(Greystones)

lenya

z toho článku, čo ste tu zavesili a aj z článku o náramkoch Forza balance mi nevychádza jednoznačne, že Forza b. je podvod, všetko je to o ľudoch, ich viere a hlavne skúsenostiach, sú ľudia, ktorí napíšu, že vyhodili peniaze a nepomáha im to, na druhej strane sú ľudia, ktorým to pomohlo a netvorí ich len PR skupina tejto spoločnosti. Tak ako ľudia veria rôznym amuletom, škapuliarikom, talizmanom, alternatívnej medicíne, feng shui a pod. môžu veriť aj týmto náramkom, prípadne iným veciam, keď už všetko možné zlyhá, človek si vždy nájde niečo, čomu verí, že mu to pomôže. Všetko je o ľuďoch a je dobré, že každý človek má svoj názor, lebo inak by nebolo o čom písať na fóre :o)) Skrátka, ja náramok Forza balance nosím, ja viem prečo ho nosiť aj budem, tak ako aj moja švagriná, ktorá nosí nejaký ružový kameň na krku, ktorý ju ochraňuje po zdravotnej stránke a verí tomu, že je to tak. Každý máme to svoje, ale jedno majú všetcí spoločné, a to vieru, že im to v tom, či onom pomôže.