ranajky a dieta

xdanielax

to je stale malo, lebo telo aj vecer potrebuje ziviny, telu by si vecer mala dodavat skor bielkoviny a tuky ked si v diete a obmedzit mnozstvo sacharidov /kt. su napr. aj v ovoci/.
samozrejme ze schudnes ked budes prijimat menej energie nez potrebujes, len ked casom prestanes dietovat tak to rychlo naberies.

Maoam

Myslim, ze je to uplne vyborne. Vydatne ranajky, do obeda aj nieco sladke, aspon ta neprepadnu chute poobede a poobede/vecer uz len pomenej, fajn...myslim ze takto + pohyb ako pises, urcite schudnes bez toho, aby sa to potom na teba nabalilo, lebo si neodopieras ani malu sladkost.

MetallicA

tak hej asi to nieje zlý nápad, ale len pár dní takto budeš chudnúť si myslím...Daj si aj poobede dačo sladké- ale také ´´ľahké sladkosti´´ výživa jogurt alebo čo to je fajné:D

12tinka34

nie to som nemala spoločne :D :D odstup asi hodinovy ale zaratala som si to ako ranajky :D no hej ja vždy si dam take ranajky bohatšie a kedže každodenne športujem a potom poobede jem naozaj malo a navečeru skoro nič tak si myslim že to s tymi ranajkami vobec nieje zly napad :D