Masturbácia

trineo

M.S.B, najlepšia rada, ktorú môžem dať je: ani s tým nezačínaj. Asi Ti to kamarátky prezentujú ako niečo úžasné a príjemné, ale ani ony samé netušia, že za masturbácia je silne návyková a po čase sa človek stane od nej závislý - a tá závislosť už nie je vôbec príjemná. Na začiatku si myslíš, že to máš pod kontrolou, potom bude mať Tvoje telo a pudy pod kontrolou Teba. Už to potom nebudeš robiť preto, že to chceš, ale že musíš a bude ťa to obťažovať.
Maj v úcte svoje telo a nerob veci, za ktoré by si sa musela hanbiť sama pred sebou a svojimi rodičmi. Ľudská sexualita je krásny dar, ktorého hodnotu spoznáš, keď nájdeš lásku svojho života a rozhodneš sa jej odovzdať na celý život - v manželstve. Dovtedy sa venuj škole, koníčkom, čistým priateľstvám. Masturbácia by ťa len stiahla dolu do bahna telesnej žiadostivosti.

janekMY33

skor pouzi metodu hladkania po svojom tele a hladaj si miestocka kde sa ty to paci ale nemusis porad masturbovat a strkat si tam prsti?

Sexibonbicka

Napriklad ak sa bojis si prstovat boli ta to alebo sa nevzrusis tak ked sa budes kupakt skusi na klitacik polozit sprsku... alebo si tri prstekom po klitorise a obcas zabehni aj do susurky

M.S.E.

Bože,ja som začinala tiež včera! Vezmi banán,uhorku,maly spray,pripadne prštekom si dráždi okoli dierky a vyššie taky pupačik-klitoris,až dostaneš orgazmus!!!! Ja to robim hneď ráno v posteli a večer,keď idem spať-super,spravim sa aj 3x,len by to chcelo vylyzať asi,pozrela som video! Hovoria,že chlapi maju drsné jazyky a keď lyžu,tak ,že vtedy su silne orgazmy!
Len sme ešte mlade a boja sa basy,možno tajne sa najde niekto!