Šteniatko

Príspevok v téme: Šteniatko
nelinka22887

Ahojte, dnes ideme na očkovanie, psík ma 6 tyždnov, myslim si ze ma blsky, nema niekto skusenosti co nato??? skrabe sa asi 10krát do dňa v intervaloch cca po 10sekund tak neviem, nieco extra tam nevidim, ale zrejme to mam povedať veterinarovi a on už bude vedieť čo s tým, nema niekto podobnu skusenosť???

leahronská

nelinka, aj takým malým šteniatkam sa dá rôznymi prípravkami odstrániť parazitov, blchy, kliešte atd ... môj veterinár dáva mojej fenke taký prípravok, dosť olejový, kt. do 1 hodiny účinkuje, vlastne už ked prídem od veterinára nevidím na nej ani blchu. Aplikuje sa na temeno hlavy - potrie jej s tým kožu pod srsťou, stojí to myslím okolo 3 -6 eur .

Ivka 1

Nelinka okup steniatko v sampone pre psikov Orthosan alebo Jonathan....pripadne sa porad v predajni s chovatelskymi potrebami. Daj pozor aby mu nenatieklo do usiek a ociek.Kup ho radsej len v nejakom plytkom lavoriku.Steniatko mohlo chytit blchy od svpojej mamy.

nelinka22887

Aj na take male šteniatko??? to už môže dostať nejaky pripravok aelbo niečo??? no ved poradi len keby ti zvelolekari neboli takí drahí sakra tu...