Hrozné vlasy

tesoro

Ahoj baby,nejaka odbornicka,kadernicka?potrebovala by som odbornu radu,som na nervy z vlasov konkretne farby.ani neviem kolko rokov si farbim vlasy -farba Garnier 111 vzdy chytala super,poslenu dobu asi rok nie korienky su orandzove?take nieco ostatne vlasy kedze su dlhe su pekne svetle,skusila som zmenit znacku a vysledok skoro ma porazilo farba Pallete cislo 8 momentalne mam pol hlavy risavej ani nahodou farba ktora bola na obrazku,kde robim chybu?alebo farby u nie su to co boli? dik za radu,Rysavka,nieeee :-)))

Ivka :)

Ahojte :)
mám taký problém z vlasmi,že mala som dlhé vlasy ale zapáčil sa mi jeden účes a to dosť krátky ...a tak som zašla za kadrničkou a ona šmyk a vlasy boli dolu a po par dn och som bola smitná no nevadi potom mi zacali rast a mam ich po lopatky ...lenze potom som si dala zafarbit na cierno ale dala som si len šampón.No aj tak po čase mi to vyrastalo a tak som si nechala že to necham vyrást alee nekoniec som zašla za kaderníčkou ze odfarbovanie teda ( nejake gumovanie vlasov) ..ako nezničilo mi ich to boli celkom pekné a lesklé a hebké ..lenže potom som mala prísť zase že aby sme zosvetlovali (lebo moja povodna je vlastne svetlo hneda) ,... no takze ja som prišla ..a tak mi to chcela spraviť tak aby to nebol taky skok vo vyrastani vlasov takze po dlzke vlasov mam taku hnedo ciernu az medenu niekde a ako to nevyzera ze zle da sa to zniest :) ..lenze hore mi dali taku svetlu a to vyzera ako jkeby mam stale mastne ...a to je melír ..a neviem aky mi to dala melir ale kvalitne mi to tie moje vlásky vysusilo ;/ ..a teraz pouzivam vselijakee pripravky olejceky kury aj domace a vselico ;( dokonca aj šampon z prirodnych bylin a nič ... mam ich chudbobne ..a rano sa neviem učesať :/ je to strašne ..na zbláznenie ... a vkuse mi mastneju pri ušiach ;/ a to je úroblém ..ale ak by som sa mohla poradit :) nepoznáte nieco take na rýchly rast vláaskov bola by som velmi štastna ... kebyze mi zacnu rychlo rástť :))) lebo vazne lutujem ze som si ich strihla a aj farbila ale čo už teraz hladam ... moznosti ako pmoct mojim vlasom ..leb o konceky mam roztiepene a suchee uplne ..a to pritom vlastne pouzivam vselijake vyzivy .... a vkluse musim moje vlasy precesaavat .. napr. precesem ich a o minut suz zase zbyte :( :( ach :( ..ak by ste mi vedeli nejako poradit velmi vopred dakujem ;*

Cukrlátko

bibisa:
po 1. som nezaložila 20 tém ale len také aké problémy mám
po 2. tie problémy mám a myslim že som sa mohla spytat ako aj vela ludi co sem chodi

P.S. Vďaka za rady a nerobim si z nikoho z vas prdel

nathália08

bibisa,
možno ma tolko problémov,že musela založiť tolko tém:)

Lulu, ved ja nevravím,že je tá kefa zlá-ale sú aj iné kvalitné kefy,Kefa má vela štetiniek a to pekne rozčeše vlásky a nezničí ich tak ako hrebeň.Aj ja som investovala do viacerych hrebenov,mam aj kefu-aj 7 zubový hrebeň,a ten pekne rozčeše vlasy-čím je menej zubov,tým vlas šetrnejšie rozčeše-teba som tým nechcela uraziť-ani tú kefu:)

User_37597

uz sem nepiste...tato baba alebo chlap alebo co to chcelo byt nepotrebovala poradit.len zakladala v priebehu 20 minut asi 10 tem a robila si prdel s ludi.takze zbytocne jej sem uz pisete.

Lulu2011

este k tým balzamom, velmi dobrý je Balea z DM na poskodene vlasy ani nestoji vela, sampony su najlepsie z lekarne napr. Fytoval na poskodene vlasy, sa po nom lahsie cesu,alebo vynikajuca znacka je Klorane, inak fajn sampon z obchodu, je Wella profesional

Lulu2011

ja si dovolim tvrdit, ze to nie je reklamny tah, ja nie som predajca, mam Tangle Teezer z Čiech a moje nerozcesatelne vlasy rozcesala, aj mokre v pohode, dokonca su leklejsie a ovela menej sa lamu, kedze ich netreba už drásat, ja nedam na nu dopustit a to mam doma drevene, kadejake typy co vyzerali ok a neboli ani lacne, clovek ked po tolkych utrapach zrazu rozcese vlasy v pohode tak je nadseny a bola som aj ja skepticka, bala som sa, lebo kusok umelej hmoty, ci ozaj bude taky dobry a veruze je, mohla by byt lacnejsia, ale ked si predstavim do kolkych kadejakych hrebenov som investovala, tak som mohla usetrit, keby s nou prisli na trh skor :)

nathália08

cukrlátko,nekupuj si tú kefu-je to reklamný ťah-kúp si kefu,ale z prírodných štetín.Ja používam kefu na česanie parochní-je super pekne vlasy rozčeše-nemusíš zbytočne vyhadzovať za tú kefu,ktorú ti tu radia.
Ak máš zničené vlásky,daj si ich najprv podstrihnuť-a ako tu už bolo radené:šampon na tvoj tyo vlasov-ja používam najstarší šampon-milujem jeho vôňu,a je úžasný-je to dixi šampon-demiclén.
A jasne že po umytí kondicioner,a raz za čas aj nejakú tú kúru.
Používam aj nejaké tie olejíčky,napr.ten dixi olej,alebo kokosový je fajn-ten je z DM drogerie,alebo hodvabnu kúru chi,tá je super-hlavne nepoužívaj fény,žehličky,a tužidlá-to nerobí dobre vlasom.