farbenie pier (Sú iné možnosti než rúže a tetovanie?)

Príspevok v téme: farbenie pier (Sú iné možnosti než rúže a tetovanie?)
Brambora

Tak ma napadla jedna myšlienka a dosť ma zaujala.
Keď sa dajú robiť dočasné tetovania hennou, aj vlasy sa farbia hennou alebo obočie a mihalnice sa dajú dočasne farbiť a všetko to vydrží tak pár týždňov a pôsobí to aj celkom prirodzene (navyše henna aj je), nedajú sa tak nejak (nemusí to byť práve henna, ale to sa pýtam, či je niečo také, čím by to šlo) farbiť aj ústa?
Pretože zatiaľ poznám iba možnosť rúžom, čo vydrží pár hodín alebo tetovania, ktoré sú zas na príliš dlho (nehovoriac o tom, aké to je nepríjemné a drastické a podľa mňa to vyzerá neprirodzene až nechutne). Ale v tomto sa nevyznám, tak sa pýtam, či niekto neviete, či sa to dá alebo či by sa to aspoň dalo, aspoň tak na pár dní, lebo to by bolo skvelé riešenie.
Dúfam, že je pochopiteľné, čo som chcela povedať, lebo som to možno trošku zložitejšie napísala.
Ďakujem.

(A ako to poznám, tak ak niekto potrebuje riešiť, že sa ľudia nemajú nijak upravovať a pod., nechajte si, prosím, tie pripomienky pre seba, to nás nezaujíma, o tom táto téma nie je a je to každého rozhodnutie, keď sa chce nejak upraviť. Chápem, že niektorí ľudia proste nemajú súdnosť a často sa tým skôr zmrzačia, ale ja chcem iba diskutovať o možnostiach, bez ohľadu na to, či ich ja alebo hociktorý iný návštevník tejto diskusie využíva alebo nechce. Ďakujem.)

jankaaaaaaaaa

mne trvale farbenie pier pride ako totalna blbost. lebo ja by som urcite nechcela mat niekolko mesiacov rovnaku farbu pier. na kupalisku ked nebudem namalovana vobec, ale hlavne ze pery budem mat nejak zafarbene?? to je hlupost si mylsim

Brambora

xyzz:
Áno, predstav si, ale robí, ono sa to totiž zmýva, tak nemudruj. Ty si presne jeden z tých ľudí, čo iba brzdia pokrok, ste ako stredoveká cirkev. A presne jeden z tých, ktorých som spomínala na konci, takže je to dosť úbohé aj napriek tomu len frflať.
Keď ľudia chcú vymýšľať niečo nové, nejaké zlepšenia, tak vy im musíte len pindať. Nechápem prečo, akože preto, že nie ste vy niečo schopní vymyslieť alebo čo? Však môžete ísť žiť do jaskyne, keď nechcete nové vynálezy.