meškajúca MS

Príspevok v téme: meškajúca MS
jerryinka

ahojte dievčatá, mám na vás jednu otátku. mešká mi MS 8 dní, väčšinou mi chodí načas +- 2-3 dni.v pondelok som si robila test. z toho istého ranného moču naraz dva (pr istotu) jeden bol 100%negatívny, na tom druhom bola takmer neviditeľná druhá čiarka ( ešte menej viditeľná než tzv "duch" ). o hodinu na to som robila ďalší test - negat. na druhý deň z ranného moču - negat, na obed zase negat. no MS nikde. od utorka mám taký slabučko-ružový výtok. Gyn. ma dovču :/ sex som mala VŽDY chrádený, akurát raz nám praskol kondóm, ale na to sme prišli doooooosť včas... už neviem čo si mám o tom myslieť... :/

macka26

mozes mat cystu, zapal, chory krcok. cokolvek co sposobilo krvacanie mimo cyklu, treba riesit s gynekologom bibba

jankaaaaaaaaa

ziadne potraviny ani napoje neovplyvnia ani neurychlia menstruaciu, kedze menstruacia je zalezitostou predovsetkym homronov a nie farbiva. su to bludy.
a ani po 10dnoch test robeny z mocu nemoze byt pravdivy

lindušičkaaa

Ahoj tehotensky test sa ma v prvom rade robit 10 dni po poslednom sexualnom styku. Pretože oplodnene vajičko sa presuva približne 10 dni do maternice , kde sa usadi čiže ked si si ho robila skor jasne, že bude neativny.
Ked ste si davali s partnerom pozor tak tehotna nie si :).. pi každý den 2 dcl červeneho vina, červen repu(cviklu)... tieto červene potraviny obsahuju vela červeneho farbiva a pprerto ti menštruacia pride ovela skor . pomaha to skus :)

jankaaaaaaaaa

super , vidis zbytocne si stresovala :P a radsej poiuzivajte ochranu, lebo kazdy mesiac stresovat, tiez nieje velmi ok na menzes :D

bibba

teraz som bola cikat na wc a jak som sa utierala tak uz bolo vidno, ze mi idu kramy... jaka som stastna prestastna wuhuhuuu :D uz mi chcel ist frajer kupit test :)))

jankaaaaaaaaa

potom daj vediet ze ako to dopadlo. ale najrozumnejsie je si kupit test, nech hned vies nacom si a mozes sa cim skor rozhodnut.
ja som minule kupila test v DMku za 1,4e

bibba

jj. pravda. pockam este par dni a uvidime, jak sa hovori... ale nechat si ho urcite nechcem a ani nebudem moct, keby aj nejake babo bolo...