strach

Príspevok v téme: strach
smutna22

Ahojte. Ani neviem ako to napisat ale mam taky problem: uz dlhsiu dobu som si vsimla ze sa mos zlaknem. Ked niekto na mna len prehovori alebo nieco padne a pod. sa strasne moc nalakam az mi pride zle.. Uplne ma trmne a popritom su to normalne zvuky.. je to normalne? :) Viem ze som to blbo napisala ale nic lepsie ma nenapada ako opisat svoje pocity. dakuje za rady :)

MatoK

Ahoj Smutna,

je mozne, ze mas stav, ktory na vola somnambulizmus. Znamena to, ze mysel spracovava tolko vela podnetov naraz, az to prestavas zvladat a prejavuje sa to prehnanymi reakcami ako prilisna emotivnost, reakcia na nahly podnet ako buchnutie, a tiez prilisna senzitivnost na negativne myslienky.

Obdobne stavy moze mat clovek s problemami, ktory zacne praktizovat meditacie, co je prenho absolutne nevhodne.

Tento stav sa da pomerne efektivne upravit hypnozou.

kpl

To bude asi tym, ze rozmyslas nad niecim, co nechces aby ostatni vedeli a ked ta niekto nalaka, tak sa prosto zlaknes, ze si v myslienkach myslela na nieco, co si nemala a mas taky podvedomy strach, ze ti to ten dotycny vycital z myslienok. A mozno je to uplne nieco ine ;)

Anaya

Toto by aj mňa zaujímalo, lebo "to" má aj moja sestra. Ja si myslím, že je to asi psychického charakteru...
SMUTNA22 - nemáš nejaké problémy doma alebo tak všeobecne ťa niečo netrápi?

Podstata

ty uz aj teraz sa bojis ze co si o tebe pomyslime v suvislostti s tym ako si to napisala :D

nesnivas s otvorenymi ocami? alebo nechodis prilis zamyslena?..to moze byt pricinou toho ze sa zlaknes, lebo nie si dost v danom okamihu pritomna a myslou lietas kade-tade