Antibiotika a mlieko

Mliekooooo

Mlieko je pre organizmus absolútne nepotrebné, ani vitamíny a ióny z mlieka sa nevedia vstrebať tak, ako by sme chceli a ako nás o tom učili. Len zbytočne zahlieňuje organizmus. Najdôležitejšie je len materské mlieko, ním by sa malo pitie mlieka aj začať, aj skončiť. Mimochodom, v mlieku sú látky, ktoré pôsobia na nervový systém v tom zmysle, že sa k jeho pitiu radi vracame (niečo ako nikotín v cigaretách). Toto výrobcovia mliečnych výrobkov vedia a radi tieto látky využívajú aj v inách mliečnych výrobkoch. Napríklad v syroch. Veľa ľudí si nevie bez syrov predstaviť život, radšej sa dokážu zriecť mäsa. Prečo to tak je?

jeho co?

no rafinovany cukor kazi zuby,to vie uz i male dieta,niekomu ich nepomaha ani drhnut najdraksou pastou,ale staci vynechat raf.cukor a zuby su hned menej kazive....ak dokaze ten cukor znicit zub,co potom asi naroby z ostatnymi organmi v tele?

JúliaD+

mira: Zas si prečítala nejaký konšpiračný článok a máš pocit že si zjedla všetku múdrosť sveta? :-D

Prečo by malo byť mlieko pôvodcom chorôb? Veď sa pasterizuje. Prečo by malo obsahovať veľa tukov? Veď sa odstreďuje. Prečo by malo prekysľovať telo? Veď má pH skoro neutrálne.

Myslíš si že žijeme v sterilnom prostredí? Myslíš si že okolo ná snie sú baktérie? Prečo by malo mlieko byť pôvodcom všetkých chorôb?

- mira

Práve mlieko /spou s cukrom/ je pôvodcom chorôb, na ktoré sa berú antibiotiká - zápaly, nákazy nežiadúcimi mikroorganizmami. Je to spôsobené nasýtenými tukmi, laktózou a zahlieňujúcim a prekyseľujúcim pôsobením mlieka - živnou pôdou pre nežiadúce procesy.

zuzinka 20

ale ma to vplyv aj na lieky,niektore tvoria s Ca kompex a znizuje sa ich ucinnost,alebo nie je ziadna.Tak by som chccela vediet,pri kt. aspon nejky priklad sa nesmie mlieko.