Závidia mi . Ale prečo ?

Príspevok v téme: Závidia mi . Ale prečo ?
sandra47

Vždy som bola človek , ktorý bol priateľsky, milý , šalený , kus zakomplexovaný :D Mala som množstvo nedostatkov,čo sa týka mojej nesumernej tváre a nedokonalej postavy. Ale kamarátov som vždy mala . Jednoducho ma mali radi.
Hoci som bola iná , s nikým som nechodila,nebola som krásavica ako ony , nemalovala som sa , ale bavila som sa s nimi o všetkom o com sa dalo :D Občas na mna prisli chvílky plaču , že som skaredá atdatd (puberta)... Ale vyrástla som a opeknela :) Malinko schudla(moj problem nebola vaha),strojcek siel pred rokom dole,bola som na plastike nosa,začala som sa mierne maľovať a zrazu ?? .. Nemám nejak priatelov , vôbec sa nad nikým nevyvyšujem ani nič. Ale napr. bola som so svojou dlhorocnou kamoskov von aj s jej chlapcom a všimla si , že na mna pokukoval a tak odvtedy nejak so mnou sa nekontaktuje. Už ma prosto nemajú tak rady. Pritom na nich nemám , su ovela krajšie , bohatsie atd.. Ale cítim závisť , velmi . .. Prečo to tak je ? Konečne som chcela byť krajsia a nemať komplexy ale obrátila sa to proti mne..

Requiem

Som na tom podobne, ale prosím ťa, nič si z toho nerob, pravý priatelia neopustia a nesklamú nikdy, ak takých nemáš, určite sa raz nájdu. Naučila som sa (pardon) srať totálne na každého, mám kamarátov len chlapcov, pretože nepoznajú pretvárku a intrigy... a oveľa lepšie sa porozprávam s nimi ako s dievčaťom. Takže skús takto ;)

ta3

Sandra, nebud smutna, takato konkurencia a zavist medzi dievcatami je dost bezna, pravdaze nemala by byt medzi dobrymi kamaratkami, takze Tvoje kamaratky asi nie su tie najlepsie, najuprimnejsie, skus si najst ine, vela ich nemusi byt, staci jedna-dve, ale take, ktore Ti Tvoju krasnu nebudu zavidiet, si vo veku, ked si mozes najst chlapcov kamaratov a take nieco od nich ako prizemna zavist vobec nehrozi, takze sa naozaj netrap, bud stastna, ze nemas vaznejsie problemy, ako ma vela dnesnych mladych ludi

amikus

Ja si myslim ze to nema len vo svojej hlavicke, bingham.
Myslim ze ti strojcek plastika nosa a ostatne upravy naozaj pomohli a vizeras dobre ovela lepsie ako pred tym a to tvojim kamoskam nevyhovuje.
Aj ked si myslis ze na nich nemas TY si ta co sa zlepsila vyzorovo a asi ti aj stuplo trosku sebavedomie cize sa inak spravas urcite priatelsky to netvrdim ze nie ale oni boli zvyknute na trosku ukomplexovanu holku ktora na nich nemala.... :) A teraz na nich MA!!!
a to im vadi vies mnohym zenam vyhovuje iba kamaratka v nejakom ohlade horisia od nich lebo vtedy sa citia ze maju.
navrch.
Pozri nema vyznam sa snazit o kamamratky ktore naozaj kamaratky nie su.
Co sa tyka tej s frajerom ak ju mas rada naozaj aj ona teba jednoducho sa stretnite BEZ jej frajera a bude vsetko ok (predpokladam ze ti to vadit nebude a ze ti uprimne vadilo ze po tebe pokukoval kedze je to tvoja kamaratka)

jajka001_

a nezabudni na to , ze kazda baba sa vidi prilis kriticky. ty vidis ze su krasne, oni vidia, ze ty si krasna :) a vsetky povazujete same seba za menej pekne.

jajka001_

oni za to nemozu. si vezmi ze ta tvoja kamoska ma frajera a ten je mlady, ma chut na sex atd. cize ide po kazdej moznej sukni. ona sa boji, aby o neho neprisla. tak sa radsej s tebou ani nestretne, aby sa on do teba nahodou nezalubil. no a ked ma frajera, tak predsa chce byt s nim co najviac. kazdu volnu chvilu. najdi si chalana a zavolaj ju aj s priatelom von, chodte spolu vsetci styria.

xy:)

tak baby su vacsinou take straky, treba sa obklopovat tymi normalnymi.. zrejme ta vnimaju ako konkurentku a boja sa ze im odozenies chlapov :)

jajka001_

no, žiarlivost.. normalka. ide o to , kto z koho, a kedze si potecionalna konkurentka, baby ta neznesu. tvar sa ze to nevidis :D

sandra47

mám 19r. :) No su aj normálnejsie ale to len také niektore okoloiduce známe s ktorými sa nejak nekontaktujem ..