Moja cesta k čistej pleti

Príspevok v téme: Moja cesta k čistej pleti
marianne99

Rada by som sa s Vami, ktorých trápi nečistá pleť podelila o moje skúsenosti, ktoré ma týchto problémov zbavili..

S vyrážkami som sa neustále trápila asi od 12 rokov (teraz mám 25). Rovnaký kolobeh - všetky možné druhy kozmetiky, kožná, kozmetička atď., všetko to zabralo na chvíľu a potom sa zas len vrátilo ak nie zhoršilo. Asi pred rokom som zmenila svoju starostlivosť o pleť nasledovne:

Začala som užívať zinok v tabletkách, nie úplne každý deň, no dôležitá je pravidelnosť a kvalitné preparáty.

Používanie masky z medu - tak na 20 minút každý deň naniesť na tvár med, potom zmyť vlažnou vodou a aspoň 2 hodiny na tvár nenanášať žiaden prípravok; keď problémy trošku ustúpia, stačí každý 3. - 5. deň, zistíte sami. Funguje to omnoho viac ako by sa mohlo zdať.

Zmena kozmetiky - začala som používať kozmetiku Ryor Aknestop - po asi 200 odskúšaných rôznych druhoch pre mňa jednoznačne najlepšia, prezentujú ju ako prírodnú. Majú od čistiacich prípravkov cez krémy až po roll on na vyrážky - perfektné.

A potom stará známa urinoterapia - ráno si zvyknem pretrieť tvár urinou, aj pre mňa to bolo zo začiatku nepredstaviteľné, ale mám pocit, že u mňa to tvorí tak 50% úspechu.

Samozrejme, každému zaberie niečo iné, snáď som niekomu dala aspoň inšpiráciu na ceste za krajšou pleťou.. Prajem veľa šťastia.

whee_ee

Ste trápni. Nič v zlom.... Ale pokiaľ viem, ten moč sa z tváre aj tak potom umýva, používa sa to ako pleťová voda, dajme tomu, a vôbec to necítiť. Keď to pomohlo, tak to pomohlo, je obdivuhodné, že sa na to marianne dala a prinieslo jej to výsledky. Byť kontroverzný a neotvorený novým možnostiam, poprípade nedopriať niekomu úspech, aj keď ho dosiahne pre Vás neprijateľnými metódami, ktoré však nikomu neubližujú, to je asi Vaše heslo :) Skôr kydajte na tých, čo týrajú zvieratá, ubližujú iným, tunelujú a podobne. A nie na niekoho, kto sa tu snažil pomôcť.

vitaminwater

trapila som sa s akne asi 15 rokov, vyskusala som na slovensku snad vsetko, co sa dalo... lekarov, drahe kremy a pripravky, antikoncepciu, kozmeticky, nic nepomohlo... napokon som zasla ku koznemu v zahranici... ten mi predpisal antibiotika na prve dva tyzdne a potom jeden krem s retinolom na ranom a druhy s benzoyl peroxidom na vecer... prve tyzdne az mesiace som si myslela, ze ziaden velky pokrok nenastal, ale asi po 4 mesiacoch som si uvedomila, ze mam plet cistu ako nikdy!!! dokonca mozem vyjst medzi ludi bez makeupu =) ak hladate nieco prirodne, musim vas upozornit, ze toto nie je to nic pre vas, je to cista chemia, ale zabera... takze skuste zajst k doktorovi a popytajte sa na kremy, ktore obsahuju nieco podobne... jeden sa vola retin-a micro a druhy duac a su len na predpis...
vela stastia

vevericka

pridam sa aj ja..raz bola v telke jedna pani, ktora urinoterapiu chvalila do nebies. pila, natierala sa stym, a okrem ineho vsetko v tom umyvala, okna, zem..napokon aj na to redaktroovi bolo vidno, ze nie je nadsesny z natacania daneho shotu, muselo to tam "vonanat" excelentne..

jaja7

to je fakt ze su tu daktori samozvani sarlatani z univerzity mastickarov, ktori maju potrebu vyjadrit sa ku kazdej teme svojimi strasne pohotovymi nazormi. si uvedomte tiez co za kraviny tu pisete v kazdej teme

marianne99

Ale ako tak sledujem, Vaše nicky sú takmer v každej diskusii, takže odborníci na všetko, čo? Či len komplexáci, ktorí nemajú čo robiť tak sa podobným spôsobom vyburujú na internetových fórach? Človek tu chce poradiť ľuďom s problémom a ozvú sa tí, ktorých trápi úplne iný problém.. Nevadí, aj Vám držím palce.