jarná únava!!!

sarkan

ahoj, zatoc lahko s jarnou unavou a mrkni na magazin o zdravi www.biomagazin.sk najdes tu 5 typov proti jarnej unave, napriklad tancom, co uz len na pohlad neznie zle :) inspiruj sa a daj vediet ci pomohlo :)

aljoška

Mumio to nie je,to poznám.Tiež je to čínsky výrobok a obsahuje to bud žen-šen alebo včeliu materskú kašičku.To je taký roztok 10 ml,vypije sa bud slamkou alebo s vodou.

71gloria

Či ti to bude chutiť je druhá vec
ŽIVOTABUDIČ
Zmiešať 2,5 dcl vlažnej vody, šťavu z citróna, 1 PL medu a dva prelisované strúčiky cesnaku. Rozmiešať a vypiť po jedle.
Nalačno ráno vypiť pohár minerálky : do nej rozmiešať 1 PL medu, pol kocky droždia a šťavu z pol citróna. Nápoj upokojuje nervy, povzbudzuje látkovú výmenu, zlepšuje prekrvenie vencovitých ciev. Nie je však vhodný pre diabetikov.!
-

brunuska

no jarna unava je z nahromadenych toxinov - cez zimu-preto je dobra jarna ocista tela-detoxikacia a podporit telo vitaminmi.

aljoška

Ja som jeden rok skúšala premoct,ani nie tak jarnú ako celkovú únavu, koenzýmom Q10.vlani som si kúpila,neviem ako sa to volá,ale obsahovalo to včeliu materskú kašičku.Také,ani to neviem nazvat,roztoky.Bolo ich desat a každé ráno som jeden vypila.Kúru bolo treba zopakovat za mesiac,ale už som ju neopakovala.A teraz rozmýšlam či sa dat na to znova.

saskia10

aj ja to citim tiež,troška sa viac raduj zo života a slnka,ale skus si zabehať a dobe je ovocie typu s C ,nevysedavaj doma a chod každy den niekam