moč

Maros75

Popis tovaru STOP KŔČOM MG+B6+DRASLÍK 50TBL
Draslík sa zúčastňuje na prenose nervových impulzov v nervovom a svalovom systéme, zabezpečuje pravidelný priebeh reakcií spojených s kontrakciou svalov.
Vitamín E plní v organizme človeka funkciu fyziologického zhášača voľných radikálov (antioxidant) a stabilizuje bunkovú membránu.
Horčík (magnézium) je katalyzátorom viac ako 300 enzymatických reakcií prebiehajúcich v organizme. Okrem iného reguluje prechod iónov a chemických prvkov z medzibunkového priestoru do vnútra buniek, čo vplýva na správnu pravidelnú svalovú prácu.
Vitamín B6 je koenzýmom mnohých reakcií prebiehajúcich v organizme. Má pozitívny vplyv na absorpciu minerálií a hlavne horčíka

Maros75

zmena farby mocu moze byt po mnohych liecivach ako napr. Amitriptylin, Indigokarmin, metylenova modra, cimetidin, resorcinol, triamteren, ale aj v pripade zvysenej hladiny biliverdinu (zlcove farbivo - zvnika rozpadom hemoglobinu v cervencyh krvinkach).
Vas syn bol vysetreny hematologickou, ta ale nenasla pricinu. Ak bude farba moca pretrvavat zelena, vhodne by bolo doplnit nejake dalsie vysetrenia, preco na zvyseny bilirubin.

Maros75

podle barvy by to mohl být bilirubin- což značí problém s játry nebo žluč.cestami, žlučníkem.
pokud se to opakuje celý den-více dní, rozhodně vyhledat vyšetření a objasnit důvod náhlé změny