ako ukoncit kojenie?

alcyon

Ahoj. Treba to skoncit radikalne. Par dni si poplace a bude. Treba skusat umele mlieka a tiez cumle. Mozno to male chce citit iba mamu.Preto treba zapojit tatu. Ja viem,materinsky cit...Vela trpezlivosti.

watermelon

Prečo tie chudatka deti chcete odstaviť tak skoro? Vidíte že sa tomu bránia. Materské mlieko je to najlepšie čo im môžete dať žiadna strava a uz tobôž nie umelina nie je lepšia aj v tomto veku. Do 1. r. sa ma kojit na 75%. Mlieko sa prispôsobuje dietatku v každom veku. Kojim 11ty mesiac a chcem aby sa dieťa odstavilo samé hoc aj keď bude mať 2-3roky. Ak to vy chcete tak nenechajte si nanútiť skoré odstavenie. Ak to ale nechcete, tak povazujte môj príspevok za bezpredmetný. Ináč aby som vám rozšírila obzory, sú deti čo odmietajú všetko okrem mat. mlieka aj do 2-3 rokov a v pohode na nom krásne rastú. A dávať do mlieka babatku cukor je zločin pmn.

tpch

Ak to nejde po dobrom, pojde to po zlom. Na vikend ho nechaj manzelovi alebo svokre nadopovanym upokojujucimi liekmi a ty si vyraz s kamoskou. Po par dnoch bude po kojeni. Ak neustupis bude ti na cecku zaspavat este ako prvak v skole.

kamaratkakatka

ahoj mam jednorocneho syna ktoreho este kojim hlavne vecer vtsane aj viac nez tri krat uz chcem prestat ale maly velmi place a ja som so silami v koncoch flasu odmieta od narodenia a cumlik tiez,pri kojeni zaspava dakujem

Babo.

Skus ty pit umele mlieko a uvidis preco ho babo nechce :-) babo sa koji maximalne 9 mesiac, je dobre ze ti ubuda mlieko. To je signal prirody ze mu uz mas zacat davat normalnu stravu. Rozmixovanu zeleninovu polievku s masom, piskoty namocene v caji a tak.

isabella

tak kojis, alebo odsavas, skus babo trocha naucit zasa na prsnik, to by sa ti aj produkcia zvysila a nemusis riesit odstavovanie kvoli nedostatku mlieka, okrem toho v tomto veku uz nie je materske mlieko to jedine co babatko papa, tak mu davaj aspon tolko kolko mozes a ked sa ti mlieko prestane uplne produkovat tak sa prestane, ale kym mas aspon cosi, tak davaj materske

Maros75

Prikrmuj kym sa da.....
To nenahradis nicim lepsim. Ak nechce umele mlieko,skus na zaciatok pridat trochu cukru do neho. A makky dudel na flasi by mal byt na zaciatok.