Novinka - jest vsetko a nepriberat.

Príspevok v téme: Novinka - jest vsetko a nepriberat.
Deria

Dnes som videla reportaz na temu ako schudnut a pritom si nic neodriekat: kazde susto, ktore si dame do ust, treba prezut 50 az 80 krat! Co je na tom pravdy neviem, este som nevyskusala (ale vyskusam!) Robili experimenty s osobami, ktore jedli v podstate vsetko, aj sladkosti a schudli. Jedna 2 kg, jedna 3,5 kg ale neviem, v akom casovom rozpäti, lebo som to neskoro zapla. Tie osoby sa sice stazovali, ze je otravne vsetko tak dlho zut ale vraj sa oplatilo.

dobra rada

pečivo z CELOZRNEJ múky sa dá prežúvať.Pečiem si doma,a mám dlhší pocit sýtosti ako keď som jedla kupované grahamové rohlíky

Iveta Michael

tomu neverím:))

tolkokrát by sa dala požuvať akurát gumená podrážka a nie chlieb:))

a inak je to podla mňa blbosť...hej jedlo sa nemá hltať treba ho pomaly jesť a prežuť ale toto nie:) a houby sa z toho chudne..nezmysel..

Deria

Ano, ze je zdrave pomaly jest, je uz davno zname, aj to, ze cim pomalsie jeme, tym sytejsimi sa citime. Ale ze sa z toho chudne???!Inac, ja som kedysi robila taky pokus, objednala som si v restauracii v hoteli (kde som vtedy byvala)jedlo s umyslom, ze si dva dni po sebe dam to iste ale zakazdym budem inac jest. Prvy den som to zjedla takym sposobom, ako jem vzdy a mala som pocit, ze by som este kludne zvladla viac. Druhy den som jedla vedome ovela pomalsie (aj ked som mala obrovsky hlad) a bola som prekvapena, citila som sa taka syta, ze som to ani nemohla dojest.

Slobodna

áno je to pravda a táto teória je známa už dávno, mozog potrebuje signál, že jedol a ten dostane až po 20 minútach jedenia, okrem toho sa tým trénujú aj žuvacie svaly, potrava sa štiepi už v ústach- slinami, ktoré pomalým prežúvaním produkujete. Takže to blbosť nie je, okrem toho je to vhodné pre všetkých ľudí, nielen pre tých, ktorí chcú schudnúť.

Deria

No, skusala som zjest krajec chleba s maslom a syrom, zuvala som kludne a pocitala a na moje prekvapenie to nebolo take hrozne, v pohode... vsak radsej zut, nez pribrat. Ale uvidim, kolko to tak vydrzim, lebo to je dobre tak akurat pre tych, co sa nikam neponahlaju.