Očná linka a skúsenosti s ňou

sydney

ahoj,pouzivam tekutu uz par rokov a neviem si to vynachvalit. pouzivam tekutu od rimmel,stoji necelych 7 eur,co je fajn cena,pretoze linka sa nerozmaze,vydrzi vselico (o ano,aj party night do rannych hodin bez poskodenia) a mina sa pomaly,odporucam :)

darkmother

neslo by to bez toho w?? ja pouzivam na vyrazne linky Gosh tekutu, ta vydrzi aj preflakanu noc a na druhy den sa nemusim nanovo malovat. inak do prace som pouzivala take tie pera. kedze som to robila stale a liezlo mi to na nervy dala som si spravit permanentny make up - len linky. vrelo to odporucam, usetri mi to kazde rano kopec casu. zvyknem ich obcas dokreslit, ale len na bokoch - nemusim sa starat o zaciatky liniek, co je najtazsie.

Nikkita

ja som kukala na youtube a asi 2x za ziwot sa mi to ozaj pekne podarilo tak isto ako tam:) uz ju pouziwam cca pol roka a mala som linky tenke,hrube proste podla nalady a chuti...aj od essence som mala tekutu aj w pere s tym zahnutym rohom aj s takym rownym a wsetky mi wyhowowali...a wzdy ked mam linku su moje mihalnice kraasne,dlhe,huste ale bez nej sa mi ani poriadne namalowat nedaju:/preco?

owecka

ja používam tekutú od essence nie s tvrdým hrotom ale pekne so štetcom, v dm ju majú, nie je drahá a ja som s ňou spokojná...a ako si ju kresliť...no chce to hlavne prax, ja som ešte tiež tak pred rokom všeliako divne občas vyzerala...a akurát včera ma kamoška pochválila, že to mám pekne namalované, že ani hrubé ani nič...tak som bola rada:D...hlavne sa neponáhlaj keď si ju kreslíš, radšej pekne, postupne, pomaly a určite nie jedným ťahom:D časom sa zdokonalíš...cez deň používam čiernu a keď idem večer von, tak si dávam aj farebné...ale tam nemám nejakú oblúbenú značku, aká sa mi drogérke zapáči:)

xy:)

skus si pozriet na youtube ako sa maluju linky dievcata, takisto mnoho makeup artistov ma rozne videa ako malovat linky

Nikkita

ja newiem ako si ich tak pekne wytiahnuť:(a to newrawím o tom,že jedno oko sa mi podarí a to druhé ani bohowy:/

danielaaa

aj ja pouzivam skoro kazdy den, ked mam menej casu tak nie, ale na vecer urcite ano:) pouzivam od GOSH, taku tekutu ale s koncom ako pero, tie stetinky mi akosi nejdu, a ta v pere je fajn