bakalárska práca - téma - EUBA

bikerka

sady

Ďakujem pekne :) Ja som chodila na OA a matiku sme mali velmi slabú. áno je to pravda :) ale my vieme lepsie tie ekon. veci ako účt a tieto :)

hej chodila som na súkromné hodiny nomrálne k učiteľke. od sept do jan niekedy aj 2x týždenne. a staaasne vela som počítala. treba sa snažiť.

bibi123

ty si tiež chodila na OF?

bibi123

sady-kazdy student mal zajacie umysly v 1. rocniku... to je to sito, ze slabe povahy odpadnu a vyselektuju sa ludia, ktori su vytrvali, pracoviti, ambiciozni,... aj keby si prenasala, neboj, oni Ti to nakoniec daju, hlavne na Obchodnej fakulte,,,

sady

ďakujem za povzbudivé slová...ešte to skúsim ....ty si chodila na gymnázium? Ja na OA, a vraveli nám že OA maváju s matikou problem :-(...Tebe želám veľa šťastia pri bakalárke a samozrejme aj celkových skúškach...

bikerka

neboj, aj ja som mala ten pocit, matika ma tiež desila velmi. Ja som síce na detašovanom pracovisku ale je to skoro to isté v BA. matika bola aj pre mna tažka , ale chodila som na doucovania a nejako som to zvladla. potom uz len v letnom budes mat na výber financnu matiku, pistnu alebo matiku B. ja som mala financnu, nebola tazska. Neboj zvladnes to aj ty! nezúfaj a snaž sa a dokážeš to aj ty! :)

sady

Ahoj, ja ti síce neviem poradiť, ale chcem sa ťa spýtať, ja som teraz 1. presne na tomto odbore...Tiež si mala chuť prvý rok odísť zo školy? som tam len prvý týžden, ale už mám pocit, že to nezvládnem, ...najmä kvôli matike to chcem vzdať, vôbec jej nechápem...aj pre teba bol začiatok ťažký? Vedela som, že je tam matika, ale myslela som, že ten jeden semester to nejak zvládnem...v dalších rocnikoch uz nie je, že?