Zmiesana plet, aky krem

muc

ak mas plet zmiesanu plet, tak je to logicke, ze treba pouzivat kozmetiku na zmiesanu plet.napr. od annemarie borlind rada Combination- obsahuje matujuce zlozky. problematicka je o niecom uplne inom.

katuša

ja som už vyskúšala strašne veľa značiek a momentálne bývam na striedačku doma a u priateľa, všade mám niečo iné, takže mám toho dosť :D no mám clean a.clear zelený gél aj vodu antishine myslím a tiež vodu proti čiernym bodkám. mne táto značka velmi vyhovuje. ked sa mi pleť pohorší tak mám garnier s tou kefkou a peeling, no tieto nemožem používať často po sebe, potom dosť vysušujú. a ked chcem prestriedať tak sa odlíčim alebo vyčistím pleť tak, že si na tvár rozotriem mlieko a zmyjem. skúšam kadejaké, no dobrá je nivea a výborné je amia z tesca, to mám doma vždy :D a hydratačný toner, napr, lirene bol fajn. a samozrejme krem, zamilovala som si z lidlu cien svetlomodrý a teraz mám aj garnier taký v zelenom obale nutriskin sa asi volá. a toto všetko tak nejak podla potreby kombinujem, tiež si totiž myslím, že ak budeš len odmasťovať, budeš mať ešte mastnejšiu pleť. ak sa ti niečo osvečí, alebo budeš mať tip na niečo dobré, daj vedieť, budem rada :)

Krabííííííík

Katuša a aku značku používaš ?:-) ja si chcem kupit od RYOR :-)použivala som od Dermacol :-) aj použivam ale chcem zmenit :-)

katuša

ahoj, aj ja mám zmiešanú pleť. kupujem si aj výrobky na problematickú pleť aj na normálnu alebo také niečo jemnejšie a striedam to, ráno si dám to a večer to druhé a tak.mne osobne sa to fest osvečilo,pleť sa mi podstatne zlepšila.

kraabíííík

jankaaaaaaaaa

Mám ale nepomaha to jaksik :-) už použivam dlhšie a kvalitne kremy všetko :-) ale jaksik nic preto sa pytam či možem :-) tak co mi poviete?:-)))

Krabííík

No mám zmiešanu pleť :-) T-zona a nos a brada mastná ale zaroven sucha :-) chcem si kupit AKNESTOP na problematicku pleť celu sadu :-)