Deaktivacia na cisle 7774

Príspevok v téme: Deaktivacia na cisle 7774
milsy

Ahojte. Chcela by som sa opytat ako deaktivovat sluzbu na cisle 7774. Myslela som si ze je to cislo na deaktivovanie pluska na pokeci ale potom mi dosla sms, ze svoje predplatene sluzby si mozem vypnut zaslanim sms s textom STOP KLUCOVE SLOVO na cislo 7774. Aktivovane sluzby STOP BVS, STOP MSS, STOP PLUS, STOP TOP. ja som si ale taketo sluzby vobec nechcela aktivovat. Co v tomto pripade je klucove slovo? nemal nahodou niekto podobny problem? cena spatnej sms je 1,5 € tak tu moc nechcem experimentovat. Vdaka za pomoc.

M.B.baxxx1

ak niekomu chodia audiotext. sms s cisla 77003 zo sancou na nejaku vyhru tak je to blbost, uz 3 mesiace mi chodila faktura vecsia o 20€ a nevedel som s tym nic spravit, aj som si zablokoval v telefone prijem sms s toho cisla ale nic sa neviriesilo, no len to ze mi sms nechodili na mobil ale faktura bola stale rovnaka. pre deaktivaciu: STOP WIN na cislo 7770.

nie je zac.

Diana 999

Dakujem pekne za info o deaktivacii, nakolko som 3 mesiace platila 20€ mesacne za nieco som si neaktivovala. Dakujem

adriana22555

Dobrý večer,
práve som si našla fakturu o 15€ vyššiu a mám veliké podozrenie,
že je to za sms z cisla 7774.
Vobec som nevedela, ze je to spoplatnene, zacalo mi to
chodit same od seba.
Ako si mozem narokovat na vratenie penazi?
ďakujem pekne za odpovede :(

vvera

na deaktiváciu mi stačilo poslať STOP SCAN a fungovalo to, ale po prvý krát som poslala slovo SCAM a to nefungovalo napíšte na SCAN a pôjde to. Hneď mi prišla deaktivácia želám pekný deň a Šťastné a Veselé VVera

DMS

Aj nam strhlo 27.20EUR za mesiac.
Pozrite si sk.board.bigpoint.com

Asi si niekto z rodiny hra Darkorbit a kupuje Iridium.
U nas je to najmladsi synator.

Prijemny zvysok dna
Dusan

marha

a "STOP" na 7774 nejde ?

zavolal by som operatorovi, nech sa pozrie aku plagiu mi to cislo aktivovalo a nech mi to deakticuje (alebo minimalne povie ako na to na prvy krat)