zmeny na aj v tele

Príspevok v téme: zmeny na aj v tele
katarína k.

Ahojte ... už približne mesiac a viac pozorujem na svojom tele veľké zmeny - hlavne, čo sa týka pleti - vyrážky na tvári - akoby krupička - vyrážky na chrbte a ramenách a "hlavne" hrudkovitú stolicu ... čo sa mi doteraz nestávalo ... Môže to byť príznak nejakej"otravy tela" - nestravujem sa správne, alebo telo treba detoxikovať, alebo ... ??! Skúšam prípravky na aktóznu pleť, no neviem, či je to krátka doba ale nevidím žiadny rozdiel ... Určite treba asi aj riadne piť - ja vypijem sotva liter tekutín denne ... poradí mi niekto ako by som mala postupovat aby som nejako tento problém vyriešila ?? Má alebo mal niekto podobný problém ??

ruža123

ahoj katarina k. aj ja mam podobný problém - malé vyrážtičky na čele, no vraj to môže byt aj z prekoreneného jedla, alebo niečoho pikantného. nejedla si v poslednej dobe niečo podobné ?

Ivka 1

Katarina neviem sice presne ake pripravky na aknoznu plet pouzivas ale urcite maju detoxikacny ucinok a telo sa pomocou nich cisti. Vsetky priznaky ,ktore opisujes tomu nasvedcuju. Telu vsak musis pomoct dostatocnym prijmom tekutin. Velmi dobre je pitie prevarenej vody s citronovou stavou . Neprevarena je tazka na zaludok a moze sposobovat zaludocne bolesti. Mozes ju pit studenu alebo aj teplu. Odporucana denna davka je min . 2 - 2,5 L.