Ako na neho zabudnut?

Príspevok v téme: Ako na neho zabudnut?
Strix Hu

Pred rokom som sa spoznala s clovekom,ktory je zenaty a starsi odo mna o 20 rokov.Pol roka sme sa stretavali,po tejto dobe to on ukoncil,pretoze sme sa pohadali,mne praskli nervy,urobila som mu scenu ako mu urobim zo zivota peklo.Vsetko pre to,pretoze som uz nezvladala ten pocit,ze som do neho zamilovana a vedela som,ze vzdy budem len ta druha.Presli tri mesiace,ani ja ani on sme sa neohlasili,ja som si nasla priatela,mam ho rada ale neprejde dna,kedy by som na tohto cloveka nemyslela...
Viem,ze si za to mozem sama,viem,ze poviete,ze za to nestoji,ale ja uz nevladzem,uz ho nechcem mat v hlave.Da sa to vobec?

allie

vitaj v klube:) u mna bol 16 rocny rozdiel, som aj rada, ze to skoncilo, uz to bude pol roka. ale zabudnut? ani na jediny den. viem, je to bez perspektivy, uz by som ho ani nechcela, mam uplne ine plany v zivote, ale aj tak, moze rozum rozkazat slabosti srdca?:)

ta3

Strix Hu
na taketo bolacky je cas najlepsi liek, potrva to chvilu, ale bude to boliet menej a menej az raz sa rano zobudis uplne od neho oslobodena, nemalo by to byt az take tazke, pretoze aj sama si vedela, ze je to bez perspektivy, ovela bolestivejsie by to bolo byvalo, keby to bolo so slobodnym muzom, ktory Ta nechal pre ine dievca

Strix Hu

Zo zaciatku som necakala absolutne nic,ale po istej dobre mi na nom zacalo zalezat.
Casto na neho myslim,aj ked je to absolutne hlupe z mojej strany,ja viem.Ale nedokazem tie myslienky odohnat.Ja si ani neviem predstavit co by som robila,ak by som ho stretla.
Ivana45 mas pravdu,ved aj ja viem dovod,preco zutekal.

Mariola

Akú budúcnosť si dávala tomuto vzťahu ?
Ako by si sa cítila ty na mieste jeho ženy ?
Buď rada , že to skončilo , vyhla si sa ďaleko väčším problémom ...

eam

Buď rada, že to skončilo, viem o čom hovorím. Predstav si, že by ti jeho manželka robila scény, ľudia by ťa odcudzovali a keď ty by si bola zachovalá 50 - tnička, on 70 ročný dedko. Zameraj sa na seberovného so spoločnými záujmami.