Ako dosiahnem hladkú pleť ?

Príspevok v téme: Ako dosiahnem hladkú pleť ?
trapi-ma-to

Ahoj som obyčajné dievča ale už niaky ten 6 rok ma trápi problém s akné. Každý mi hovorí že to je len Puberta že to mi zmizne alebo mam používať niaku kozmetiku medzi tým som používala spolocne so sestrou " Mary Kay " trošku to pomohlo že som nemala vyrážku na vyrážke.. potom som sa poradila odborne s lekárkou a tá mi predpísala špecialne - Skinoren,Zynerit .. používam to 5. mesiac a stále sa neviem dočkať výsledku k tomu ešte používam Biodermu ktorá mi pomohla aby som nemala zapálené vyrážky.
Ešte som aj čítala že Sírové mydlo je veľmi účinné .. Chcem váš nazor čo treba urobit aby som dosiahla hladkú pleť?

suns

jankaaaa, je to mozne, antikoncepcia ponuka tento ucinok..
aj ked si myslim, ze moja plet sa vyliecila vekom..
aby som to uviedla na pravu mieru - nikdy som nemala akne, ani nejake obrovske podkozne vyrazky.. mala som klasicku necistu plet, sposobenu hormonmi v puberte.. v podstate tento proces cistenia pleti som zacala, ked som mala tak 15, trvalo to asi dva tri roky, kym sa mi plet dala do normy.. a hak som zacala brat az od 19..
uz ju beriem 4 roky, premyslam nad pauzou, pravdepodobne po Vianociach, musim sa o tom poradit s mojou lekarkou :) tak potom dam vediet, ci sa to zhorsilo alebo co.. samozrejme, ze pred svojimi dnami sa mi objavia 1-2 vyrazky male, ale to je normalne u kazdej zeny :)

jankaaaaaaaaa

suns: tebe na plet nepomohla ani tak zdrava strava a tie ostatne veci. ale hak. je pravda ze hak plet vycisti vo vacsine pripadov.. lenze po vysadeni sa plet vrati este do horsieho stavu ako bola predtym.

suns

babule, prestante experimentovat s kozmetikou..hlavne s tou z drogerie..
vacsinou tieto produkty nemaju velku ucinnost..
ja som sa tiez trapila s necistou pletou..
musim povedat, ze mi velmi pomohla antikoncepcia, zdrava strava a pitie mnozstva vody.. je to sice dlhy proces, ale vysledky su zarucene :)
kaslite na kozmeticku, ktora vam povytlaca celu tvar a napatla divne masky, kaslite na koznu, ktora nepredpise NIC INE, vzdy iba zineryt a podobne kraviny !
skuste jest viac zeleniny, ovocia, pit vodu, byt na vzduchu !
ta bioderma - ak myslis radu SEBIUM, taku zelene, tak to je velmi dobry vyber :)
takisto pomaha La Roche Possay - effaclar.. to su velmi dobre kozmeticke rady na problematicku plet !
Nemiesaj viacero priravkov spolu !
odporucam - sirove mydlo ( skusala som tiez), vysusi ti plet a sira pomaha pri zapaloch, potom treba vycistit bud mlieckom, vodou alebo gelom no a samozrejme - hydratacny krem z tej istej rady ! popripade lokalne na nedokonalosti.. je to velka investicia - ale vyuzi trebars vianoce - lekarne budu robit zvyhodnene sady.. vyskusaj - treba fakt vytrvat, nepatlat na seba tisic roznych lacnych veci, radsej investovat do dobreho odlicovaca a zakladom je - KREMOVAT KREMOVAT KREMOVAT ! tiez som si myslela, ze mastiaca sa plet musi byt bez kremu - OMYl..najvacsi na svete ! ta prave potrebuje hydrataciu..
tak vyskusaj a daj vediet, ako pokracujes :)
ja som bojovala mozno 2-3 roky, teraz uz mam asi 3 roky krasnu cistu plet :) a som stastnaaa :) - hlavne sa kvoli tomu nestresovat ! oki? :) vela stastia

Nephilim

Ja už nejako s kozmetikou neexperimentujem. Teraz som začala používať odvar zo žihľavy a harmančeka, neemové mydlo a testujem jogurtovú pleťovú masku:-)Návod ako si ju pripraviť je tu v sekcii články - lifestyle:-)
Všetku kozmetiku čo mám postupne míňam, pretože mm plnú poličku, a tiež používam náplaste na čierne bodky a a náplaste na vyrážky od essence:-)
Ked všetko miniem kúpim si niečo iné, skúsim ayurvédsku kozmetiku asi, lebo s tým neemovým mydlom, mám celkom dobré skúsenosti:-)