rozchod kvoli inej

Príspevok v téme: rozchod kvoli inej
MiaMia123

zdravim..s priatelom sme boli spolu dva a pol roka, mali sme spolu krasny vztah, velmi sme si rozumeli o vsetkych smeroch,prezili sme si velmi vela toho, dobreho aj zleho ..avsak posledne mesaice nasho vztahu sa vsetko zmenilo, bol podrazdeny, nic ho nebavilo,nakoiec ani ja.nahle sa so mnou rozisiel s tym ze potrebuje nieco nove...o par dni to nove uz mal, novu priatelku..velmi ma to bolelo, nevedela som sa s tym vyrovnat, aj preto ze ta jeho nova priatelka bola mojou kamaratkou..rozchod bol velmi emotivny aj pre neho,ako keby este sam nebol rozhodnuty co vlastne chce..par tyzdnov som ho ignorovala, nemala som s nim uz o com, trpela som, jeho to velmi trapilo, vypisoval mi kazdu chvilu..no ja som sa citila podrazena z oboch stran, od nej som to teda tiez necakala, a az po tomto incidente som sa vlastne dopocula z viacerych stran jej blizkych co je ona vlastne zac...po dvoch mesiacoch od vsetkeho som sa s mojim byvalym stretla, vyvolalo to v nom vela spomienok, ospravedlnoval sa mi ze nam vtedy nedal sancu, ci by som mu ju vlstne niekedy este dala.rozpraval o tom aky bol nas vztah krasny hlavne preto ze som bola jeho prva..ale na druhej strane ze on ma teraz ju, a je zalubeny..ja ho proste nechapem o co tu ide..vidiet na nom ze este nie je vyrovnany sam so sebou, chybam mu,pritahujem ho ale uz ma ju..stretli ste sa uz s niecim takymto? ako to dopadlo?

3nttt

ahoj! nechce o teba prist?to co je za blbost. on sa na teba vykaslal kvoli nejakej sliepke a nechce o teba prist? viem ze je to cerstve ale zabudni na neho. chlapec je tiez pekne prechcany. opusti ta, hned si najde inu (pravdepodobne tu inu "pouzival" nejaky cas aj za tvojim chrbtom),ale NECHCE ta stratit. jedine o co mu zrejme ide ze teba chce mat v zalohe ak by nieco. ty budes ten domov kde sa vrati ak mu to nevyde. no mohla by som ho ... ty hlavne na takeho niekoho necakaj. aj keby sa teraz s tou babou rozisiel tak ti za to nestoji. evidentne sa s tebou rozisiel aby sa s nou mohol stretavat akoze s CISTYM svedomim. je to chrapun prvej triedy.

maťulindáááá

ahoj mia mia123 nechaj ho tak nerieš ho, nezaslúži si vôbec tvoju pozornosť ked s odstupom času budete kamaráti tak dajme tomu ale určite nič viac pretože to čo urobil raz urobí aj viackrát, a už nikdy si nim nebudeš istá a pocit že mal inu ti na pohode nepridá a šak čo, on má svoju milovanú tak nech sa jej venuje možeš mu aj poblahoželať že aký je debil a že každý chlap ktorý okašle svoju priatelku zistí aký poklad mal kým ho nestratí...čo som počula jednemu chlapcovi trvalo 2 týždne kým sa spamätal čo stratil a čo si zavesil na krk :D . ak tak budte kamoši ale nič viac - nerieš minulosť to je už davno preč

Maoam

tak nech ta to tesi a hreje, ale nezasahuj, nechaj to tak

on si zlizne nasledky svojho konania sam, myslim ze uz to aj zacalo ;-) TAK MU TREBA

MiaMia123

tak ja s nim kontakt neudrziavam, ignorujem ho a to ho stve,lebo nechce o mna prist..lutuje to co spravil, ma vycitky svedomia, to je pravda..asi sa sam zamotal do vlastnych hlupostí, tym ze najprv konal a teraz prichadza na to co vlastne urobil..a som zvedava kedy pride na to, s akou potvorou teraz chodi..

Agnes999

To je teda riadny chuj. Ako do nej je zalubeny a od teba chce co? Sex? To chce spavat s nou aj s tebou? Viem ze je to tazke, ale prerus s nim uplne kontakt. On sa predsa rozhodol a ty mas svoju hrdost.

pipi55

Ja by mu vycistil riadne zaludok vsetko mu pripomenul ako si sa trapila a poslal ho kade lahsie a nikdy by som sa uz snim nebavil.