kedy trpí človek bulímiou?

Príspevok v téme: kedy trpí človek bulímiou?
angel1201

mám 16 rokov a už dlhšie ma trápi moja váha, mám teraz horšie obdobie a boli časy keď som brala hocaké tabletky len kvôli tomu, že mi bolo lepšie alebo som sa rezala. Samotrejme, že nie je normálne ak viem aké následky má bulímia a ja sa do nej hrniem. Mám chvíle kedy sa samej seba pýtam či som hlúpa ak toto robím avšak viac je tých kedy sa v tom sama podporujem. Najskôr mi robilo problém vracať ak bol niekto doma, neskôr som vracala aj mimo domu. Po akom čase nastáva u bulimičky doba kedy to v sebe nevie udržať sama? A je vôbec možné bez pomoci druhého získať späť úctu k sebe samej?

angel1201

Mňa telo málokedy zrádza, horšie je to s mysľou. Je ľahké zdôveriť sa s tým niekomu ale ja to nechcem pretože viem, že ten dotyčný ma zastaví a to nechcem.

angel1201

Ja si to všetko uvedomujem, aké následky to bude mať a o čo všetko sa ukrátim. ALe niekedy je nátlak okolia a hlavne dnešnej spoločnosti a jej názore o dokonalej kráse až priveľký. A ešte k tomu moja podlomená psychika. Neviem o tomto probléme až tak veľa preto sa pýtam čo a ako.

Ewca.

Suhlasim s elzou.musim vsak povedat,ze na 16rokov si dost inteligentna.podla toho,co si napisala.uvedomujes si problem a hlavne ta posledna veta ma dojala...uctu k sebe samej.hm,tazko povedat.je to urcite dlhodoba zalezitost.tato choroba sa da porazit-s odbornou pomocou.a co sa tyka toho,kedy to pojde samo-to sa neda napisat,za kolko dni od prveho vracania.ono to pride,urcite.ak to nezastavis.a pride to necakane.proste pride den,ked uz nebudes potrebovat ani prsty,ani namahu.pojde to samo.ale nechcem az to pride.nechcem to za teba.lebo to uz je vtedy neskoro na napravu.dost neskoro.tak prosim,necakaj na ten den.ale naber odvahu a pokus sa o napravu.sama,s pomocou kamaratov,znamych,ci odbornika.drzim palce!