Kortikoidy

Príspevok v téme: Kortikoidy
Health999

bral som pred dvoma mesiacmi lieky jeden den prednison 200 mg a druhy den to boli kortikoidy v infuzii bral som tie lieky teda len dva dni, presli uz dva mesiace co to neberem a stale mam problem s opuchnutou tvarou, bruchom, a tiez so sexom ako keby som mal znizeny sexualny apetit, skusil som jest 4 dni len zeleninu a videl som vysledky ze sa mi trochu zlepsila tvar aj brucho, ale ked zacnem jest tak ako som bol zvyknuty predtym nez som uzil tie lieky, tak hned mi spuchne tvar a tiez brucho, co vlastne sposobuju tieto lieky ma to nejake dozivotne nasledky alebo co, mam chut sa kvoli tomu zabit...

RNG

Stafylococcus aureus, aj jeho antibioticky rezistentna forma MRSA sa da znicit aj povrchovo aj v tele celkovo napr roztokom praveho citricidalu, tj takeho co obsahuje ucionne quaternialne zluceniny.
Roztok pozostava z 35 kvapiek praveho citricidalu do litra vody(pozri na Hoogle, kde ho maju) Poztok sa da robit aj s kokosovym olejom, nie len s vodou. Tak je to este vhodnejsie na kozu.

[zruseny35]

bodečka..a viete čo je vlastne presne ten stafylokok? Je to otrava krvi jedlom: nesmiete jesť bravčove (klobásky domáce a surove mäso z neho) ,salamy , pečivo plnene pudingom,zemiakový šalat ,zmrzlina...Vy to nesmiete jedávať .

[zruseny35]

bodecka.....skuste si kupiť bylinku "nechtik lekársky" a urobiť si z neho mastičku .:
za 4 hrste nechtíka vsypete do vriacej masti (bravčova) necháte vzkypieť,a vypnete.Pecedíte to cez plienku, plátno,do sklenej /umelej nadobky ,nechjate vychladnuť,odložte do chladničky a natierate .
Alebo si urobte zápar:
-za hrst nechtíka/ aj žihlavy do pollitra hrnčeka,zaliat na 1-2 min.. a skuste si donho hlavu ponoriť..(tak aby vam voda bola príjemná)
Nechtík je na velmi vela kožných ochorení,(len nie ten z lekárne v mastičkách )
Ten liek si ale nedávajte ,aby vam to spolu neublížilo.Ak sa do 3 týždnov nedotavia učinky, treba s tým prestať.Hlavne by to nemalo ubližovať!

[zruseny35]

vážne si bral 200mg? Lebo 80mg je už konská dávka...a nesmie sa vysadiť zo dna na den,lebo si sposobiš obličkovy kolaps-rovno smrť!
Samotne vysadzovanie,znižovaním dávky trvá...a pacient je dost dlho ako "matoha",trvá ešte dva-tri týždne než sa cez tu 80mg dávku dostane ,a začne fungovať ako predtým než ju bral..
Ak by si bral 20mg,tak tu spuchnutu tvár po dvoch dnoch mat nemožeš,to je dej niekolkých týždnov a vyšších davok.(40mg a viac)

bodecka

Dobry den, uz skoro 30 rokov ma lekari liecia na stafilacocus aureus.Nikto mi nesokaze pomoct tato bakteria mi napadla vlasove folekuly a kto to nezazil tak nevie co je to.Hlavu mam ako v ohni stale ma to pali a samozrejme svrbi,takze s skrabem .Rany mi mokvali a tak mi dali mast Betaloc.mokvanie prestane len poklial ju pouzivam inak sa mi to vracia.Tvrdia ,ze to ale nemozem pouzivat stale. Povedzte co mam robit.Neprajem je to nikomu.dakujem

[zruseny17]

ale to byva pri dlhodobom uzivani kortikoidov...nechce sa mi verit ze po dvoch dnoch liecby mas este trvale nasledky...